Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στους συνεργάτες του στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου. Αφορμή στάθηκε η άποψη που εξέφασε ο παρουσιαστής, ότι κατά τη γνώμη του, θα έπρεπε να περάσει η Αλβανία στον μεγάλο τελικό της Eurovision. «Όχι, όχι», του απάντησε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου πριν αρθρώσει την άποψή του.

«Ζητώ συγγνώμη που έχω αιρετική άποψη και την καταθέτω εδώ στον άμβωνα των γνωμών. Μα είναι δυνατόν;  Συγγνώμη που είμαι μουσικός, συγγνώμη που έχω πάει στην Eurovision. Θα σιωπήσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Όχι, θα σιωπήσω, ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερίνα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε υψηλόύς τόνους.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρενέβη και του ζήτησε ευγενικά να ολοκληρώσει την άποψή του. «Από εμένα θα μιλάς όσο θες», του είπε η παρουσιάστρια

«Όχι, δεν θέλω εγώ τώρα! Μέχρι να μάθει το πάνελ ότι εδώ διαξηφίζονται απόψεις, αλλά να τις ακούμε. Δεν έχω ανάγκη το όχι. Είπα εγώ σε κανέναν την ώρα που μιλάει ”Όχι, πάψε, σκάσε΄”; Ήρεμα λοιπόν! Ήρεμα! Ήρεμα! Γίνεται, όχι τώρα, γίνεται σταθερά. Ε όχι παιδιά! Ή βαβουριάζουμε όλοι ή δεν αφήνουμε άλλο λόγο», συνέχισε φανερά εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέμεινε λέγοντας: «Ανδρέα μου θέλω να πεις την άποψή σου. Εγώ δεν είμαι η παρουσιάστρια;». Τότε ο Ανδρέας της απάντησε: «Από τα πεπραγμένα το ψάχνω αν είσαι παρουσιάστρια»

Κατερίνα Καινούργιου: «Μάλιστα! Δεν είμαι η παρουσιάστρια;»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είσαι, αλλά από τα πεπραγμένα δεν ξέρω από πού πρέπει να ζητάω άδεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ