Η «Αγγελική» τελειώνει και οι συντελεστές αποχαιρετούν τους τηλεθεατές με μια ασπρόμαυρη ομαδική φωτογραφία.

Το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Alpha αναμένεται να είναι καθηλωτικό, καθώς θα δούμε να αποκαλύπτεται η αποτρόπαια πράξη των αδελφών Αργυρού και η δράση του Δημήτρη. Μάλιστα, ο τελευταίος γνωρίζοντας πως όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που η Αγγελική μπήκε στο σπίτι τους, θα πάρει την απόφαση να τη σκοτώσει.

Αγγελική: Συγκλονιστικό φινάλε για τη σειρά του Alpha

Συγκεκριμένα, θα πάρει στα χέρια ένα μαχαίρι και θα την κυνηγήσει μέσα στο σπίτι. «Όπου και να πας θα σε βρω. Δεν υπάρχει λόγος να μου κρύβεσαι. Όλο τελείωσαν για σένα, Αγγελική. Ή μήπως να σε αποκαλώ Μαργαρίτα;», θα της φωνάξει, ενώ εκείνη κλείνει πίσω της την πόρτα ενός δωματίου. Στο πλευρό της είναι η Δανάη που ξέρει πλέον όλη την αλήθεια για την ταυτότητα της της βιολογικής της μητέρας. Ο Δημήτρης φτάνει έξω από το δωμάτιο και προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα, πίσω οπό στην οποία η Αγγελική έχει βάλει εμπόδια για να δυσκολέψει την είσοδο του.

Τελικά όμως θα βρει τρόπο για να μπει στον χώρο. Λεπτά νωρίτερα, η Δανάη θα έχει βγει από το παράθυρο του δωματίου με σκοπό να ζητήσει βοήθεια. «Άνοιξε μου, Αγγελική. Αν δεν μπω, θα σπάσω την πόρτα», της λέει εκείνη δεν του απαντάει. Λίγο αργότερα καταφέρνει και μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και η επίθεση του θα είναι άμεση.

Και μπορεί εμείς αυτή την περίοδο να παρακολουθούμε τις απίστευτες εξελίξεις της σειράς, ωστόσο οι πρωταγωνιστές έχουν δώσει το μεγάλο τους φινάλε, ολοκληρώνοντας τα τελευταία του γυρίσματα.

Μάλιστα, έβγαλαν και μια αναμνιστική φωτογραφία όπου την μοιράστηκαν μέσω των social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ