Άννα Δρούζα: Μετά από πολλά χρόνια απουσίας επιστρέφει στην Tv

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του Open με μια μεταμεσονύκτια εκπομπή από τη τη Δευτέρα 6 Μαΐου.

Στην πρώτη εκπομπή όπως ενημερώνει με Δετλίο Τύπου ο τηλεοπτικός σταθμός θα είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, όπου συνεντευξιαζόμενος και Άννα Δρούζα θα αποκαλύψουν και θα αποκαλυφθούν αλλά και θα μοιραστούν μύχιες σκέψεις κι άγνωστες πτυχές της ζωής τους, όπως είναι το concept της εκπομπής.

Άννα Δρούζα: Μετά από πολλά χρόνια απουσίας επιστρέφει στην Tv με πρώτο καλεσμένο τον Στέφανο Κασσελάκη
Άννα Δρούζα: Μετά από πολλά χρόνια απουσίας επιστρέφει στην Tv με πρώτο καλεσμένο τον Στέφανο Κασσελάκη

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί σε ένα διαφορετικό διαλογικό ταξίδι γεμάτο σκέψεις, συναισθήματα, προβληματισμούς, αλλά και ηχηρές αλήθειες που λειτουργούν σαν πυξίδα σε αχαρτογράφητα νερά.

«ΟΣΑ (ΔΕ) ΛΕΜΕ», γιατί ίσως τελικά αυτά να είναι και τα πιο σημαντικά! Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 6 Μαΐου στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα και κάθε Δευτέρα στο OPEN.

Αφήνοντας πίσω το σχήμα μιας κλασικής συνέντευξης, η καταξιωμένη δημοσιογράφος Άννα Δρούζα δημιουργεί και φιλοξενεί μία συνάντηση  μακριά από τα συνηθισμένα για τα ελληνικά δεδομένα, αφού συνεντευξιαζόμενος και οικοδέσποινα θα παίρνουν το ρίσκο να αποκαλύψουν και να αποκαλυφθούν, να μοιραστούν μύχιες σκέψεις κι άγνωστες πτυχές της ζωής τους, να φωτίσουν όσα συνήθως δε λέμε.

Στο πρώτο επεισόδιο η Άννα Δρούζα υποδέχεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανο Κασσελάκη σε μια διαφορετική συνέντευξη έξω από τα καθιερωμένα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιράζεται για πρώτη φορά το τρυφερό, βαθιά ανθρώπινο πρόσωπό του. Μας παίρνει από το χέρι και μας οδηγεί πίσω από τις κουίντες της δημόσιας εικόνας του. Ποιος είναι ο Στέφανος πίσω από τον Κασσελάκη;

Πόσο πιστεύει πως θα γίνει πρωθυπουργός και ποιοι είναι εκείνοι που, όπως λέει ο ίδιος, «θα χάσουν τον ύπνο τους αν συμβεί αυτό»;

Μια χειμαρρώδης συζήτηση, σε μια απρόσμενη συνάντηση του Κασσελάκη με το κοινό και του Στέφανου με τον εαυτό του.

Γιατί ίσως τα πιο σημαντικά να είναι όσα δε λέμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ