Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης έκαναν πρεμιέρα στο MEGA με την εκπομπή «Έλεος» και μάλιστα η παρουσιάστρια πριν υποδεχτούν τον Αντώνη Σρόιτερ, πέρασε από ανιχνευτή ψεύδους. Η πρεμιέρα σημείωσε 13,3% στο σύνολο και  12,4% στο δυναμικό κοινό!

Ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε σε ερωτήσεις, ωστόσο μία ερώτηση που αφορούσε τον Σάκη Ρουβά δεν είχε σωστή απάντηση.

«Είναι αλήθεια πως ο πατέρας σου σε έχει αποκληρώσει μέσα σε μία μέρα, δύο φορές;», ήταν η πρώτη ερώτηση με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά «ναι» και το μηχάνημα να το δέχεται. Έπειτα, τον ρώτησε: «Έχεις απατήσει ποτέ σύντροφό σου;» με την απάντησή του να είναι: «Βέβαια», που ήταν σωστή. Το πρώτο ψέμα του Ηλία Ψινάκη. «Αυτό το διάστημα είσαι σε σχέση;» τον ρώτησε η Αννίτα Πάνια. «Όχι, δεν είμαι απάντησε» εκείνος με τον ανιχνευτή ψεύδους να εκτιμά πως η απάντησή του ήταν ψευδής.

«Έχεις πει ψέματα για την ηλικία σου;», έκανε η Αννίτα Πάνια με την απάντηση του Ηλία Ψινάκη, όχι μόνο να είναι αληθινή, αλλά να προκαλεί και εντύπωση: «Ναι, βάζω λίγο». Η επόμενη ερώτηση ήταν: «Έχεις υπάρξει σε σχέση που να προσποιείσαι ότι είσαι ερωτευμένος;» με τον Ψινάκη να απαντά: «Όχι», που ήταν ψέμα.

Και μετά ήρθε η ερώτηση του αφορούσε τον Σάκη Ρουβά: «Ηλία, έχεις τσακωθεί με τον Ρουβά;». «Να τσακωθούμε όχι, αλλά δεν έχουμε και σχέσεις», είπε και σύμφωνα με τον ανιχνευτή έλεγε ψέματα.

αννίτα πάνια

Ωστόσο, και η Αννίτα Πάνια υποβλήθηκε στον ανιχνευτή ψεύδους. Ο Ηλίας Ψινάκης τη ρώτησε αν τον εμπιστεύεται κι η παρουσιάστρια απάντησε «ναι», αλλά το μηχάνημα έδειξε πως έλεγε ψέματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ