Η εικόνα της είναι από τις πιο χαρακτηριστικές της ελληνικής τηλεόρασης. Τα μακριά, γυαλιστερά μαύρα αλά Πκαχόντας μαλλιά είναι το σήμα κατατεθέν της Ανθής Βούλγαρη, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης στο κανάλι του Mega, συμπαρουσιάζοντας μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο την πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

Στην εκεί παρουσία της έχουμε καταλάβει ότι δεν αγαπάει πολύ τις αλλαγές, διατηρώντας ένα συγκεκριμένο προφίλ. Κατά τη διάρκεια όμως των διακοπών της η Ανθή Βούλγαρη αποφάσισε να πειραματιστεί, υιοθετώντας ένα πολύ πιο τολμηρό hair look.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες, η Ανθή Βούλγαρη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες της από το κομμωτήριο, στις οποίες φαίνεται να ποζάρει με τα μαλλιά της χτενισμένα σε box braids.

Οι περίτεχνες πλεξούδες είναι μεγάλο trend που έχουν τολμήσει τον τελευταίο καιρό από την Ρίανα και την Ζόε Κράβιτς μέχρι την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, και την Εύα Αντωνοπούλου . “Λατρεύω τις πλεξούδες μου”, έγραψε η Ανθή Βούλγαρη στο story της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ