Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υποδύεται την Ιουλία Βρεττάκου στην σειρά του MEGA «Η Γη της ελιάς» και το πρωί της Παρασκευής (24/9) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA καλημέρα» και έκανε πολλές αποκαλύψεις.

Με καριέρα στην Ιταλία, επέσρεψε στην Ελλάδα για μια δουλειά και έμεινε, αφού ο Ανδρέας Γεωργίου της πρότεινε τον ρόλο και τον δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποφάσισε να γίνει ηθοποιός έπειτα από ερωτική απογοήτευση και εξήγησε πώς της αρέσει να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο.

Όσον αφορά στην «Γη της ελιάς» αποκάλυψε: «Ο έρωτας με τον Τσαρούχα θα προχωρήσει, αλλά κάποια στιγμή συμβαίνει κάτι πολύ τραγικό και έχει σχέση με τη σύζυγό του και θα έχουμε μια τεράστια ανατροπή. Εγκλήματα γίνονται» και συνέχισε:

«Στη ”Γη της Ελιάς”, τα ονόματα από τα αδέρφια της οικογένειας Βρεττάκου, αρχίζουν όλα με το γράμμα γιώτα. Αυτό είναι ένα πολύ κρυμμένο μυστικό και έχει τεράστια σχέση με την πλοκή. Δεν είναι μόνο συμβολικό. Είμαστε όλοι παιδιά της Βάνας Δημητρίου, που είναι εξαιρετική. Είναι όλα τόσο καλά δουλεμένα και έρχεται και ο Αντρέας. Είναι λες και αυτοί οι δύο άνθρωποι κάπως συνδέονταν σε προηγούμενη ζωή, και έχουν φτιάξει κάτι που για εμένα που είμαι Μανιάτισσα είναι βγαλμένο από άλλα χρόνια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ