Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το Survivor All Star και η αποχώρησή της στεναχώρησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η πρώην παίκτρια τέθηκε σε υποψηφιότητα μαζί με την Καρολίνα Καλύβα, τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στην εκπομπή «Πρωινό Μας» έγινε αναφορά στον διάλογο της Βαλαβάνη με τον Βασάλο αλλά και στο τι ψιθύρισαν ο ένας στον άλλον: «Πάω στην οικογένειά μου, πάω στα γατιά μου», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στους συμπαίκτες της και αργότερα αγκάλιασε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντάς του: «Σε πιστεύω. Αγάπη μου, κράτα γερά».

Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπορούσε να βλέπει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να κλαίει κατά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, και την παρακινούσε να σταματήσει. «Μην κλαις, μην κλαις;», τής έλεγε.

«Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στη ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο άκουσμα του αποτελέσματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ