«Κάποιος στην ελληνική αποστολή είπε πάμε να κάνουμε τέχνη!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας δείχνοντας μια αποκλειστική φωτογραφία από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στη σκηνή της Eurovision.

Στην κριτική που έκανε χτες ο Γιώργος Λιάγκας στην εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή, είχε αναφερθεί εκτενώς στην απόφαση των υπεύθυνων να εμφανιστεί η ίδια και οι χορευτές της ξαπλωμένοι πάνω σε ένα φόντο από ταράτσες πολυκατοικιών.

Σήμερα, ο παρουσιαστής του «Πρωινού» επανήλθε σε αυτό το σχόλιο, τονίζοντας ότι δεν το έκανε τυχαία. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά, η αρχική επιλογή ήταν η ελληνική ομάδα να ξαπλώσει πάνω σε μια εικόνα αυθεντικά ελληνική: γαλάζια, με τη θάλασσα και τον ουρανό να γίνονται ένα και να ταξιδεύουν τους θεατές στη μαγεία του Αιγαίου…

γιώργος λιάγκας
Η περίφημη στιγμή που η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές ξαπλώνουν στη σκηνή σχηματίζοντας το ζάρι. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, η πρώτη πρόβα της αποστολής μας είχε γίνει πάνω σε ένα πολύ εντυπωσιακό φόντο, το οποίο όμως άλλαξε… (Photo: instagram/eurovisionert)

Μια επιλογή, όμως, που για άγνωστους λόγους τελικά δεν επικράτησε, με τη μαγευτική εικόνα να αντικαθίσταται τελικά από τις περίφημες ταράτσες. Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε σήμερα όλο το παρασκήνιο, απαιτώντας από τους υπεύθυνους να δώσουν εξηγήσεις για το τελικό «ναυάγιο», όπως το αποκάλεσε.

Έδειξε, δε, μια αποκλειστική φωτογραφία από εκείνη την πρώτη πρόβα στις 29 Απριλίου, με τη Μαρίνα Σάττι ξαπλωμένη στο γαλάζιο φόντο και τους τέσσερις χορευτές να παίρνουν θέση γύρω της, σχηματίζοντας ένα σαφώς πιο ευδιάκριτο ζάρι. Ανέφερε, μάλιστα, ότι οι υπεύθυνοι της EBU είχαν ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα.

H φωτογραφία που εξασφάλισε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, όπως προβλήθηκε στο «Πρωινό».

«Υπήρχε κάποιος από την ελληνική αντιπροσωπεία -και ρωτώ τον κύριο Ζούλα (σ.σ. πρόεδρο της ΕΡΤ) να μας πει ποιος- που είπε “όχι, πάμε να κάνουμε τέχνη. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η θάλασσα, είναι και η καθημερινότητα”», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Τι μεσολάβησε και έφυγε η θάλασσα για να επικρατήσει η ταράτσα;».

Και κατέληξε έξαλλος: «Είστε εσείς εκεί στην ΕΡΤ που ξέρετε τηλεόραση! Κι ο φίλος μου ο Φωκάς, όλοι ξέρετε τηλεόραση και σας πληρώνει ο ελληνικός λαός για να εκπροσωπήσετε και να προβάλλετε την Ελλάδα, επιλέγετε σαν πλάνο την ταράτσα με το σώβρακο και την κιλότα κι όχι τον ελληνικό ουρανό και τη θάλασσα; Πρέπει η ΕΡΤ να βγει να απαντήσει!».

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις που έκανε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ EUROVISION 2024, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ