Το «My Style rocks» ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο επεισοδίων, και σύμφωνα με πληροφορίες ο τελικός γυρίζεται στα μέσα Δεκεμβρίου, προκειμένου να προβληθεί στα τέλη Ιανουαρίου, κάτι που γνωστοποίησα και μέσα από την εκπομπή «I Love ΣΟΥΚΟΥ».

Οι πληροφορίες μας θέλουν την Σοφία Χατζηπαντελή να αποχωρεί, και αναζητείται η αντικαταστάτριά της για το νέο κύκλο επεισοδίων που θα προβληθεί από τον Φεβρουάριο κι έπειτα.

Μάλιστα, λέγεται πως και ο Δημήτρης Σκουλός δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στο «My Style rocks», ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης κανονικά στη θέση του, όπως και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.

My Style rocks

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά τις γιορτές -και πριν προβληθεί ο τελικός- αναμένεται να δούμε διάφορους guests στην κριτική επιτροπή του «My Style rocks». Έτσι, λοιπόν, θα προστεθεί μια ακόμα καρέκλα για τα συγκεκριμένα επεισόδια, κι από τρεις κριτές θα έχουμε τέσσερεις.

Όπως σάς είχα αναφέρει πριν λίγο διάστημα, η Βίκυ Καγιά είχε δεχτεί πρόταση να ενταχθεί στο tv show, ενώ στο «I Love ΣΟΥΚΟΥ» του ΑΝΤ1 -και μετά από επικοινωνία με την Βίκυ Καγιά- γνωστοποίησα ότι πράγματι δέχτηκε τηλεφώνημα, ωστόσο προτεραιότητά της είναι να απέχει για ένα διάστημα, να φορτίσει μπαταρίες και να επαναξιολογήσει κάποια πράγματα. Ακόμα, μάς είχε αποσαφηνίσει ότι έγινε μόνο τηλεφώνημα και όχι κάποιο ραντεβού.

Μένει, λοιπόν, να δούμε ποια πρόσωπα θα καθίσουν στην τέταρτη καρέκλα, αλλά και τι θέμα θα έχει το εκάστοτε επεισόδιο με τους guests.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ