Ο καινούργιος κύκλος του MasterChef αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες μας να κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του STAR στα μέσα Ιανουαρίου, και τα γυρίσματα πυρετώδη.

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης επιστρέφουν με το MasterChef 8 και αναζητούν τον επίδοξο σεφ που θα τους εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του, και θα καταφέρει να κερδίσει τις 70.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε γύρισμα στο Λαύριο, όπου δίνονταν οι ποδιές.  Οι διαγωνιζόμενοι που ξεχωρίζουν από τις auditions θα παίρνουν είτε μαύρη, είτε λευκή ποδιά, είτε δεν θα περνούν στην επόμενη φάση.

MasterChef

Όπως γνωρίζουμε από προηγούμενο κύκλο του MasterChef όσοι λαμβάνουν λευκή ποδιά μπαίνουν απευθείας στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού του STAR, ενώ όσοι λαμβάνουν μαύρη ποδιά έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για να πείσουν για τις ικανότητές τους.

O νικητής του MasterChef 8 πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ, ενώ ο κάτοχος της δεύτερης θέσης θα λάβει 30.000 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ