Θέση για τα αρνητικά σχόλια προς το «House of Fame» και την Ελένη Φουρέιρα ως παρουσιάστρια παίρνει ο CEO της Panik Γιώργος Αρσενάκος, με συνέντευξή του στο «7 Μέρες TV» και τον Γιάννη Βίτσα, όπου και φιλοξενείται στο εξώφυλλο μαζί με την Καίτη Γαρμπή.

Σας στεναχώρησαν οι αρνητικές κριτικές απέναντι στους καλλιτέχνες; Για παράδειγμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που παρουσίασε με επιτυχία το «Fame Story»,δήλωσε για τους ερμηνευτές που συμμετείχαν στο παιχνίδι πως το μισό υλικό ήταν για πέταμα.

Δεν μπορώ να είμαι τόσο αφοριστικός. Ξέρω τι δυνατότητες εξέλιξης έχει ένας καλλιτέχνης με σκληρή δουλειά. Κάποιος που είναι εκτός του χώρου και της δουλειάς που κάνουμε εμείς ενδεχομένως να μη βλέπει αυτή την προοπτική, να μην καταλαβαίνει πώς μπορούμε να εξελίξουμε έναν ερμηνευτή δουλεύοντάς τον. Δεν στεναχωριέμαι, ούτε απογοητεύομαι.

Σχολίασε, βέβαια, και την αλλαγή ρόλου που συνειδητά αυτούς τους τρεις μήνες επέλεξε να κάνει η Ελένη Φουρέιρα λέγοντας «Θα βάλω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision; Γιατί να παρουσιάζει η Φουρέιρα;»

Η Ελένη είναι εξαιρετική στο ρόλο της. Το κανάλι τής πρότεινε να παρουσιάσει ένα show που θα παραπέμπει σε μια μεγάλη συναυλία. Δεν είναι δουλειά της να διαχειρίζεται ριάλιτι θέματα. Αυτό που κλήθηκε να κάνει το φέρνει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Εάν την καλούσαν να παρουσιάσει ένα ριάλιτι ή ένα show διαπροσωπικών σχέσεων, σίγουρα δεν θα το αναλάμβανε. Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτό, ούτε χρειάζεται να ταράζονται τόσο όσοι διαφωνούν.

Γιώργος Αρσενάκος

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που πιστέψατε εξαρχής, οδηγώντας τη σχεδόν στην κορυφή της Ευρώπης. Πώς αισθάνεστε για αυτό;

Μου δίνει χαρά το αποτέλεσμα της προσπάθειας, το ότι πίστεψα σε έναν άνθρωπο και διαπίστωσα ότι μπορεί να εξελιχθεί και να φτάσει στην κορυφή. Περάσαμε δυσκολίες, αλλά δεν το βάλαμε ποτέ κάτω. Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος γιατί η Ελένη, όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, αναπτύχθηκαν παράλληλα με την εταιρεία μας, που κλείνει αισίως τα δέκα χρόνια.

Είναι αλήθεια ότι πρόκειται να συνεργαστούν την επόμενη σεζόν η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή;

Ναι! Συναντηθήκαμε, μιλήσαμε, τα βρήκαμε και τα συμφωνήσαμε πάρα πολύ γρήγορα και χαλαρά. Περιμένουμε να δούμε πότε θα ομαλοποιηθούν οι συνθήκες με την πανδημία ώστε να βρεθεί ένα μαγαζί κατάλληλο να φιλοξενήσει μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Θα είναι μια ιστορική συνάντηση επί σκηνής, μια πολύ σπουδαία καλλιτεχνική παράσταση, η οποία πολύ πιθανόν να συνοδευτεί με ένα ή δύο δισκογραφικά ντουέτα.

Διαβάστε περισσότερα στο 7 ΜΕΡΕΣ TV

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ