Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου-Fipster είναι οι μεγάλοι νικητές του πρώτου ελληνικού Asia Express, καθώς κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση και να αποχωρήσουν από την Ασία κατά 60.000 ευρώ πλουσιότεροι, το πιο υψηλό ποσό που θα μπορούσαν να λάβουν στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star.

Τα χρήματα που συγκέντρωσαν, προέκυψαν κατόπιν εξαργύρωσης των κόκκινων μενταγιόν που ισοδυναμούσαν με 30.000 ευρώ, του bonus επάθλου των 10.000 ευρώ, αλλά και του χρυσού μενταγιόν αξίας 20.000 ευρώ.

Οι δύο φίλοι ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος στο Asia Express, πέρασαν με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες, ενώ κέρδισαν και τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών στους αγώνες επάθλου.

«Για εμάς ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για μένα ειδικά που δεν είχα κάνει ποτέ ένα τόσο μεγάλο ταξίδι με κάποιον με τον οποίο δεν ήμουν τόσο κοντά. Ήρθαμε πιο κοντά με τον Φίλιππο σε αυτό το παιχνίδι. Χάρηκα, γιατί συνεργαστήκαμε άψογα, πραγματικά δεν περίμενα να συνεργαστούμε τόσο καλά και για μένα αυτό ήταν το συστατικό που μας έκανε να κερδίσουμε το Asia Express», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την εμπειρία του στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star και για τη συνεργασία του με τον Fipster.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ