Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε σήμερα ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλώντας για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, τα δύσκολα χρόνια στο θέατρο και τη νέα καθημερινότητα που ζει ως πατέρας.

Τα τελευταία χρόνια, ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει γίνει ένα από τα πρόσωπα που μπαίνουν σχεδόν κάθε βράδυ στο σπίτι μας. Ως πρωταγωνιστής του Σασμού απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητα και ό,τι αυτό συνεπάγεται, χωρίς φυσικά να έχει ξεχάσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά του ως ηθοποιός και στα πρώτα του βήματα στο θέατρο.

Καλεσμένος της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ1, ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος, τον Άσχημο του Marius Von Mayenburg, στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου, αλλά έκανε και μια μεγάλη αναφορά στα παιδικά του χρόνια, στα ερεθίσματα που τον οδήγησαν να ακολουθήσει το δρόμο των γονιών του και να γίνει ηθοποιός, στις εμπειρίες που αποκόμισε στο θεατρικό σανίδι αλλά και στη ζωή του σήμερα, με το μικρό του γιο, ο οποίος τον συστήνει σε μια νέα πραγματικότητα…

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά.
(Photo: Instagram)

Αναφορικά με τον Άσχημο, που γνωρίζει φέτος μεγάλη επιτυχία και σημειώνει sold out, ο Ορφέας Αυγουστίδης τόνισε ότι υπήρχαν εποχές που είχε παίξει για τέσσερις θεατές μέσα στο θέατρο. «Φυσικά δεν χαίρεσαι, αλλά βρίσκεις τη δύναμη και το λόγο που το κάνεις. Και είναι φανταστικό!… Αυτό που σου μένει όταν τελειώνει η βδομάδα, η μέρα και η δουλειά αυτό που σου μένει είναι αυτό που έχεις μοιραστεί με τους συναδέλφους σου στη σκηνή και στις πρόβες και κάποιοι που αργότερα θα έρθουν και θα σου πουν κάτι για την παράσταση».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα:

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς βιώνει την πατρότητα, το πώς ο ίδιος και η γυναίκα του επέλεξαν το όνομα Αχιλλέας Κωνσταντίνος για το γιο τους, ενώ μίλησε και για τους γονείς του και για το γεγονός ότι έχει μια μικρότερη αδερφή από τον πατέρα του, την 7χρονη πλέον Αλκυόνη.

Φυσικά, η κουβέντα έφτασε και στο Σασμό, ο οποίος συνεχίζεται για 3η χρονιά στον ALPHA, με τον ηθοποιό να υποστηρίζει ότι σίγουρα υπάρχει κούραση από τα καθημερινά γυρίσματα σε συνδυασμό με το θέατρο, γι’ αυτό και είναι κάτι το οποίο έχει ημερομηνία λήξης.

«Κανένα δεν θέλουμε να τον βλέπουμε για έξι χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ στην τηλεόραση σε ένα καθημερινό συνέχεια, με το ίδιο κούρεμα και τον ίδιο ρόλο. Αναγκαστικά θα πας λίγο πίσω και θα σταματήσεις. Άρα, όταν σου δίνεται η ευκαιρία αυτή να δουλέψεις πολύ θα το κάνεις. Το θέατρο θα είναι εκεί, σταθερό… Δεν ψάχνω τον επόμενο Σασμό γιατί ο Σασμός δεν είναι κάτι που συμβαίνει και πολύ συχνά. Ψάχνω την επόμενη δουλειά που θα μου δημιουργήσει τη λαχτάρα να την ανακαλύψω από την αρχή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ