Σήμερα προβλήθηκε στο «Πάμε Δανάη» η συνέντευξη που είχε δώσει η Βάνα Μπάρμπα λίγες μέρες πριν την απώλεια της μητέρας της…

Λίγο πριν χάσει τη μητέρα της, η Βάνα Μπάρμπα είχε μιλήσει στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» για όλα, ξεκινώντας από την επίκαιρη Eurovision ως τη διαχρονική σχέση της με τον έρωτα, το χρήμα και τον ίδιο το χρόνο.

Στη Eurovision, η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε φέτος καλό βαθμό: «Η φετινή Eurovision μου άρεσε, το επίπεδο ήταν πολύ κάλο. παλιά ήταν ανούσια». Παρ’ όλ’ αυτά, δεν ήταν τόσο θετική αναφορικά με το τραγούδι και την παρουσία της ελληνικής ομάδας στη σκηνή: «Η ελληνική συμμέτοχη ήταν λίγο “ορφανή”», είπε.

βάνα μπάρμπα

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι δεν θυμάται για ποια από τις τόσες τηλεοπτικές δουλείες που έχει κάνει πληρώθηκε καλύτερα, λέγοντας: «Με το χρήμα δεν έχω καλή σχέση, είμαι πολύ σπάταλη. Τα λεφτά είναι για να τα ζεις και να τα τρως». Για το χρόνο σχολίασε: «Προσπαθώ να κάνω φίλο τον χρόνο άλλα δεν μπορώ», ενώ όσον αφορά τον έρωτα, έδειξε απόλυτα προσγειωμένη:

«Ο έρωτας είναι έρωτας γιατί δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα, είναι φευγαλέος. Δεν θεωρώ ότι είμαι ικανή να στηρίξω ένα γάμο, αγαπώ πολύ την ελευθέρια μου και μάλλον είναι φοβία». Παρ’ όλ’ αυτά, παραδέχθηκε: «Μου λείπει πολύ ένας σύντροφος».

Η Βάνα Μπάρμπα θυμήθηκε, όμως, και την παρουσία της στη σημαντικότερη κινηματογραφική βραδιά στον κόσμο, τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ, λόγω της υποψηφιότητας της ταινίας «Mediteranneo», στην οποία πρωταγωνιστούσε: «Πήγα στα Όσκαρ, έχω κρατήσει το φόρεμα και ήταν η πρώτη φορά που έβαλα κραγιόν στη ζωή μου».

Ταυτόχρονα, έκανε και την αυτοκριτική της για εκείνη την περίοδο της ζωής της που η επιτυχία της είχε χτυπήσει τόσο δυνατά την πόρτα: «Είχα καβαλήσει το καλάμι, ήταν όλα εύκολα άλλα ο χρόνος μου έδειξε πως πρέπει να “κατέβω από το άλογο” και να πατήσω στη γη». Αποκάλυψε, δε, ότι θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με μια νέα ταινία στην οποία θα συμμετέχει, ενώ αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας της δήλωσε: «Είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες».

Δείτε τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στο «Πάμε Δανάη»:

Κεντρική φωτό: Papadakis Press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ