Η νέα ταινία του Ben Affleck και του Matt Damon, “The Last Duel“, διαδραματίζεται στη Γαλλία του 1300, αλλά οι ηθοποιοί παραδέχθηκαν ότι δεν θα είναι όλα ιστορικά ακριβή.

Οι δυο τους αποκάλυψαν σε νέα συνέντευξη ότι ο 51χρονος Damon έπρεπε να φιλήσει τον Affleck σε μια σκηνή από την πολυαναμενόμενη ταινία. Αντ ‘αυτού, ο σκηνοθέτης Ridley Scott έβαλε τον Damon να γονατίσει μπροστά στον φίλο και συμπρωταγωνιστή του.

Ben Affleck - Matt Damon

«Στην αρχική πραγματική έκδοση αυτής της σκηνής ήταν ότι τους φιλούσατε όλους στο στόμα. Και το είχαμε στο σενάριο», είπε ο Ben Affleck χαρακτηριστικά στο Entertainment Tonight.

Όμως οι θαυμαστές τους θα πρέπει να περιμένουν, αφού ο Affleck δήλωσε ότι μια οικεία στιγμή μεταξύ τους στη μεγάλη οθόνη «θα πρέπει να περιμένει» καθώς δεν μπήκε ποτέ στο σενάριο. Εξήγησε επίσης ότι ο σκηνοθέτης «πίστευε ότι θα αποσπούσε την προσοχή και τα ένστικτά του είναι αρκετά καλά».

Ο Matt Damon υποδύεται τον Sir Jean de Carrouges, έναν Γάλλο ιππότη κατά τη διάρκεια του Εκατονταετούς Πολέμου, ενώ ο Ben Affleck υποδύεται τον Pierre d’Alençon, έναν Γάλλο ευγενή. Οι δύο χαρακτήρες μισούν ο ένας τον άλλον και o Damon ανέφερε: «Στην πραγματικότητα, στη σκηνή όπου γονατίζω μπροστά του, ο Ben αυτοσχεδίασε. Απλώς το έκανε και δεν ήταν στο σενάριο… Θα ήταν το πρώτο μας φιλί στο πανί».

Το “The Last Duel” κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Παρασκευή μετά την πρώτη του εμφάνιση στο Φεστιβάλ Βενετίας τον περασμένο μήνα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BEN AFFLECK, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ