Η Μπέττυ Μαγγίρα επιστρέφει στην τηλεόραση με την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μέσα από τη συχνότητα του Open και η ίδια εμφανίζεται ως άλλη Wonder Woman.

Η παρουσιάστρια φαίνεται ότι επιστρέφει με πολλή διάθεση και με το γνωστό της χιούμορ στη φαρέτρα της. Μάλιστα, στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Hello! και στον Γιάννη Βίτσα είχε αναφέρει όσα θα δούμε στην εκπομπή που θα παρουσιάζει.

«Ετοιμάζουμε ένα πρωινό με πολύ κέφι και με ιδέες που γελάμε και εμείς οι ίδιοι όταν τις συζητάμε. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβουμε κάτι που υπήρχε και πριν. Είμαι η Μπέττυ και μπαίνω στην πρωινή ζώνη χωρίς να χρειάζεται να συγκρίνω τον εαυτό μου με κάτι που έχω κάνει ή έχουν κάνει άλλοι. Το πάμε όλο από την αρχή. Μηδενίζουμε το κοντέρ και ξεκινάμε! Σίγουρα θα έχει τις κλασικές ενότητες, όπως μόδα, σχολιασμό, showbiz, μαγειρική – και εκεί τελειώνει το κλασικό»!

Το τηλεοπτικό της comeback θα έχει ενδιαφέρον, καθώς καθ’ όλη την πορεία της στη μικρή οθόνη έχει δείξει ότι η τηλεόραση της πάει και την κατέχει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ