Η κάμερα του «Breakfast@STAR» έστησε… ενέδρα στη Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία βρίσκεται σε κρίσιμες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ένα από τα μικρά τηλεοπτικά σίριαλ της σεζόν που φεύγει είναι και αυτό που αφορά την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 και, συνεπώς, το τηλεοπτικό μέλλον του «I love ΣΟΥ ΚΟΥ» και της ομάδας του, με επικεφαλής τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Το αν η Μπέττυ θα μείνει ή θα φύγει από το κανάλι του Αμαρουσίου, αν θα συνεχίσει να παρουσιάζει το πρωινό ή αν θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρότζεκτ είναι ερωτήματα που έχουν απασχολήσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, χωρίς για την ώρα να έχουν απαντηθεί.

μπέττυ μαγγίρα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Breakfast@STAR», οι συζητήσεις της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1 βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.

Σήμερα στο «Breakfast@STAR» ειπώθηκε πως Μπέττυ και ΑΝΤ1 βρίσκονται σε μια κρίσιμη φάση των μεταξύ τους συζητήσεων και η κάμερα της εκπομπής με τη δαιμόνια ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου κατάφερε να «συλλάβει» την παρουσιάστρια, για να μάθει την αλήθεια από την ίδια.

Η Μπέττυ δεν αρνήθηκε να απαντήσει. Αφού τραγούδησε το «40 βαθμοί λιώνει το κορμί» για να… τιμήσει τον καύσωνα, έθεσε τους όρους της στην… «παλιά καραβάνα» του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, όπως χαρακτήρισε την απεσταλμένη του STAR: «Σου δίνω το δικαίωμα να κάνεις μία ερώτηση, η οποία μπορεί να έχει τρεις υπο-ερωτήσεις. Αλλά θα λάβεις μία απάντηση».

Η Μανουσακίδου δέχθηκε και ρώτησε αν η ομάδα του «I love ΣΟΥ ΚΟΥ» θα μείνει σύσσωμη στο κανάλι, αν ο Δημήτρης Μακαλιάς ειδικά θα είναι μαζί της την επόμενη σεζόν, αν της δινόταν η ευκαιρία να πάει σε άλλο κανάλι αλλά σε παρόμοια εκπομπή θα το έκανε με χαρά ή αν θα προτιμούσε τώρα να κάνει ένα break.

Μία από τις ερωτήσεις που έγιναν στην Μπέττυ Μαγγίρα ήταν αν ο Δημήτρης Μακαλιάς θα είναι στην ομάδα της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αφού η Μαγγίρα σχολίασε με το γνωστό της χιούμορ ότι αυτή η ερώτηση θα έπρεπε να διδάσκεται… σε πανεπιστήμιο, απάντησε: «Ελλάδα είσαι έτοιμη;» κι έβαλε στο κινητό της να παίζει τη γνωστή επιτυχία της Άντζελας Δημητρίου «Θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω». Η ρεπόρτερ του STAR έπιασε το υπονοούμενο και τη ρώτησε: «Σύντομα θα είναι αυτό;», για να κουνήσει η Μπέττυ το κεφάλι και να πει: «Δεν ξέρω, η Άντζελα ξέρει».

Δείτε την… απολαυστική δήλωση της Μπέττυς Μαγγίρα στο «Breakfast@STAR»:

Photos: Instagram/betty_maggira

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ