Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να επέμβει σήμερα στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά για να ξεκαθαρίσει τη θέση της αναφορικά με τη Eurovision.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, πέρα από το ότι έχει δοκιμαστεί σχεδόν σε όλα τα είδη τηλεοπτικών εκπομπών, έχει πείρα και από τη Eurovision, έχοντας μεταδώσει για δύο χρονιές το μεγάλο μουσικό event για λογαριασμό της ΕΡΤ μαζί με την αδερφή της, Ματθίλδη.

Αναπόφευκτα, λοιπόν, κατέθεσε και η ίδια την άποψή της για το θέμα των φετινών σχολιαστών του διαγωνισμού, Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά, οι οποίοι δεν συγκέντρωσαν και τα πιο κολακευτικά σχόλια για τη μετάδοσή τους.

μπέττυ μαγγίρα
Η Μπέττυ Μαγγίρα ζήτησε να επέμβει στον αέρα του «Fay’s Time» για να ξεκαθαρίσει τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την αμοιβή της στη Eurovision.

Απαντώντας ουσιαστικά στον ισχυρισμό ότι, ως παρουσιαστές, δεν πληρώθηκαν από την ΕΡΤ, η Μπέττυ είπε στον αέρα του «I love ΣΟΥ ΚΟΥ»: «Μόνο ο καλλιτέχνης δεν πληρώνεται. Οι χορευτές, αυτοί που κάνουν τα φωνητικά, ο σκηνοθέτης, όλοι αμείβονται και όλων τα έξοδα είναι πληρωμένα». Και συνέχισε:

«Εμείς με τη Ματθίλδη είχαμε αμοιβή και τις δύο χρονιές Αλλά, η αμοιβή συμπεριλάμβανε όλο το πακέτο. Διότι εμείς παρουσιάσαμε και έναν ελληνικό τελικό, για τον οποίο κάναμε ένα μήνα πρόβες κι ένα μήνα προετοιμασίες». Στη συνέχεια, βέβαια, τόνισε πως Καλούτα και Αλευράς ουσιαστικά ανήκαν ήδη στο δυναμικό της ΕΡΤ και πως μπορεί να είχαν κάποιου άλλου είδους συμφωνία, καταλήγοντας: «Δεν νομίζω ότι τα παιδιά λένε ψέματα, βγήκε κι ο Ζερόμ και είπε ότι ότι έγινε αμισθί».

Σήμερα, η δήλωσή της αυτή σχολιάστηκε στο «Fay’s Time», με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσαν Καλούτα και Αλευράς αναφορικά με την εμπειρία τους στη Eurovision. Βλέποντας πως όσα είπε πήραν διαστάσεις, η παρουσιάστρια ζήτησε να επέμβει στον αέρα της εκπομπής για να αποσαφηνίσει όσα είπε. Τόνισε για άλλη μία φορά ότι η συμφωνία που είχαν κάνει τότε, το 2008 και το 2009, με την ΕΡΤ περιλάμβανε και τη βραδιά του ελληνικού τελικού και κυρίως τα έξοδα της αποστολής στο εξωτερικό.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη των δύο φετινών παρουσιαστών της ΕΡΤ, όπως σχολιάστηκε στο «Fay’s Time»:

«Δεν θέλω να γίνει παρεξήγηση», τόνισε η Μπέττυ και η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της σχολίασε πως «αυτό που είπαν οι δύο φετινοί παρουσιαστές ότι δεν πληρώθηκαν είναι προς τιμήν τους».

Στη συνέχεια, δε, βρήκε την ευκαιρία να της πει στην Μπέτυ: «Είδα και τα νούμερα του Σαββατοκύριακου, μια χαρά ήταν. Ανεβαίνουμε!». Η Μαγγίρα γέλασε και… επιβεβαίωσε την άνοδο του «I love ΣΟΥ ΚΟΥ» στην τηλεθέαση και υποσχέθηκε πως θα βρεθεί καλεσμένη στο «Fay’s Time», αποδεχόμενη την πρόταση που της έχει ήδη γίνει.

Δείτε την παρέμβαση της Μπέττυς Μαγγίρα στον αέρα του «Fay’s Time»:

Κεντρική φωτό: Instagram/betty_maggira

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ EUROVISION, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ