Η Μπέττυ Μαγγίρα παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Closer» και αναφέρθηκε στις αλλαγές που λέγεται πως θα σημειωθούν στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, αλλά και στη Μαρία Κορινθίου, και το «YFSF».

«Ξέρω ότι αναβάλλεται το YFSF. Δεν ήταν η ώρα του προφανώς και για να μην γίνει, κάτι σημαίνει αυτό. Θα ήθελα να είναι στην κριτική επιτροπή η Ματθίλδη, της πάει και της αξίζει. Τι είμαι εγώ για να την προτείνω; Αν πάρουμε το πράσινο φως, μπορεί να το ρίξω σαν ιδέα», ανέφερε. Όταν ρωτήθηκε για τη Μαρία Κορινθίου, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν με πίκρανε καθόλου αυτό, δεν έχω τίποτα με τη Μαρία. Λατρεύω τα beefs».

Η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε επίσης στην εκπομπή «I love Σου Κoυ»: «Δεν θα έχουμε προσθήκες στην εκπομπή. Θα έχουμε αλλαγές και οι αλλαγές είναι πάντα για καλό. Δεν θα είναι η Ματθίλδη, γιατί έχει άλλα πράγματα να κάνει τώρα».

«Έχουμε beef στην εκπομπή και είμαι έξαλλη. Είμαι έξαλλη, γιατί με εξευτελίζετε. Μοντάρετε βίντεο άλλα αντ’ άλλα, εκτίθεμαι εγώ, εκτίθεται η εκπομπή, εκτίθεστε κι εσείς, εκτιθέμεθα όλοι», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της πριν μέρες.

«Πριν κανέναν μήνα, εμείς δείξαμε εδώ κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου που έλεγε κάποια πράγματα για τον Έρωτα Φυγά. Είχα πει τότε εγώ ότι, αν κάποιος δεν ξέρει τι έχει συμβεί παρασκηνιακά, να μην εκφέρει άποψη, γιατί εκτίθεται ο ίδιος», τόνισε.

«Βγαίνει, λοιπόν, η Μαρία και λέει: δεν είναι έτσι, δεν παίξατε όλες τις δηλώσεις μου, έγινε επί τούτου μοντάζ. Θα δούμε και το μονταρισμένο υλικό και το αμοντάριστο», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα, προλογίζοντας το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού. «Με γουστάρει αλλά δεν της άρεσε που είπα το ρήμα «εκτίθεται». Είπε κάτι άλλο στις αμοντάριστες δηλώσεις; Τα παίξαμε και τα δύο και βλέπετε ότι δεν έχει άλλη άποψη στο ένα και άλλη στο άλλο. Εμείς απλώς μικρύναμε το βίντεο. Εννοείται ότι την αγαπάμε τη Μαρία, γιατί είναι φανταστική περσόνα», είπε αμέσως μετά η Μπέττυ Μαγγίρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ