Η Μπέττυ Μαγγίρα, που για πολλούς ήταν ένα από τα σίγουρα πρόσωπα για την επόμενη σεζόν, τίθεται σιγά σιγά εκτός κάδρου για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου καθώς τα αγκάθια είναι πολλά.

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 επιθυμούν να έχουν infotainment εκπομπή στην εν λόγω ζώνη με τη Μπέττυ Μαγγίρα να θέλει με τη σειρά της καθαρά ψυχαγωγία. Έτσι, δημιουργήθηκε μία μεγάλη απόσταση η οποία αυτή τη στιγμή μοιάζει αγεφύρωτη.

Γράφει η Tv-acholic

Ρεπορτάζ, που προέκυψε από τον έγκριτο δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά σήμερα, θέλει μάλιστα τα στελέχη του ΑΝΤ1 να έχουν κάνει ήδη πρόταση σε Δημήτρη Ουγγαρέζο και Θανάση Πάτρα για μία εκπομπή που θα παντρεύει ενημέρωση και ψυχαγωγία τα Σαββατοκύριακα.

Μπέττυ Μαγγίρα
Η Μπέττυ Μαγγίρα με την ομάδα που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν

Χωρίς να έχουν πέσει οι υπογραφές, φαίνεται ότι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 αναζητούν λύσεις και νέους πρωταγωνιστές για την επόμενη σεζόν.

Λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας κρατά την ομάδα του

Παραμένοντας στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας είναι ήδη γνωστό ότι θα παραμείνει στο Πρωινό αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα θα είναι ίδια και οι φήμες περί προσθήκης του Ανδρέα Μικρούτσικου στο team παραμένουν… φήμες!

Όσον αφορά στη Μαρία Αναστασοπούλου; Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία με τον ΑΝΤ1 αναζητώντας νέα στέγη.

Τις επόμενες ημέρες όλα θα κλειδώσουν και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ