Στην πολυθρόνα της καλεσμένης του «The 2night show» κάθισε η Μπέττυ Μαγγίρα, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Μου είπαν, “ρώτησε την γιατί έχει beef με την Καινούργιου”. Έτσι ακριβώς ήταν η φράση», τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής για να απαντήσει η καλεσμένη του ως εξής: «Πότε καλέ το έχω εγώ το beef με την Καινούργιου; Η Καινούργιου beef με μένα μπορεί να έχει, εγώ με την Καινούργιου αποκλείεται».

«Η Κατερίνα κάποια στιγμή, όταν ήμουν στο OPEN ακόμα, είχα κάνει ένα τρέιλερ και θεώρησε ότι το έκανα για αυτήν. Στο τρέιλερ αυτό πήγαινα στο Παρίσι, όπου έκανα μια κυρία αφ’ υψηλού, έναν ρόλο στα τρέιλερ και συνήθως τα δικά μας σχολιάζουν την επικαιρότητα και αυτό που γίνεται στην τηλεόραση. Οι τσακωμοί στα πάνελ και διάφορα», εξήγησε.

«Η Καινούργιου, εκείνο το Σαββατοκύριακο, πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι. Έπρεπε εγώ να το ξέρω; Και επειδή έκανα πάντα αυτή την κυρία που έλεγα “please, please”, μου φώναζαν “κυρά, μας έφερες στο Παρίσι, σ’ ευχαριστούμε” και θεώρησαν για κάποιον λόγο ότι σχολιάζω και πικάρω την Καινούργιου που πήγε στο Παρίσι με τις φίλες της. Ένα πράγμα ανεξήγητο! Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει! “Η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει κακή τηλεόραση”, έγραφαν», πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα, η παρουσιάστρια απάντησε: «Η ίδια θέλησε να φύγει, η ίδια αποφάσισε ότι δεν ταίριαζε. Όταν μας έγινε γνωστό ότι δήλωσε την παραίτηση της, την πήρα τηλέφωνο, την ρώτησα γιατί ζήτησε την παραίτηση της και μου εξήγησε τους λόγους. Μου είπε ότι “θεωρώ πως δεν ταίριαξα, δεν έφερα αυτό που μου ζητάγατε και δεν ένιωθα καλά”. Της είπα και εγώ, “πολύ καλά έκανες, συμβαίνει αυτό στη ζωή μας καμιά φορά με τις χημείες των ανθρώπων”. Μπορεί άλλα να φαντάζεσαι εσύ ότι θα πας να κάνεις κάπου και τελικά άλλα να προκύψουν, οπότε είναι πολύ σωστό».

«Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της η μετέπειτα, δηλαδή το πώς το χειρίστηκε δημόσια γιατί δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη και άφηνε να αιωρούνται πράγματα. Ενώ δήλωσε αυτό και ήταν πάρα πολύ σωστό, καλά έκανε αφού δεν ένιωθε καλά, για τις εκπομπές αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί τους όταν κάποιος αφήνει κάτι να αιωρείται. Όταν την ρώτησαν για μένα, “θες να μας πεις πως είναι η σχέση σου με την Μπέττυ;” την ρώτησαν και εκείνη είπε πως “δεν θα ήθελα να πω”. Αυτό δεν αφήνει ποτέ θετικό πρόσημο, αφήνει αρνητικό. Σαν να συμβαίνει κάτι ενώ δεν συνέβαινε τίποτα», κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ