«Όταν κάποιος θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητά του όταν είναι άρρωστος, οφείλουμε να το σεβόμαστε», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον Γιώργο Μαρίνο.

Ένα ρεπορτάζ και μια φωτογραφία που έδειχναν τον Γιώργο Μαρίνο στον οίκο ευγηρίας όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια πυροδότησαν πολλές αντιδράσεις. Το εν λόγω ρεπορτάζ προβλήθηκε στην εκπομπή Ακόμη δεν είδες τίποτα! του MEGA, με τον Πάνο Κατσαρίδη, θεατρικό παραγωγό και συνεργάτη του παρουσιαστή, Κώστα Τσουρού, να δίνει αρκετές λεπτομέρειες για τη ζωή του αγαπημένου σόουμαν, ο οποίος έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σπύρος Μπιμπίλας
Τη δική του απάντηση για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Γιώργο Μαρίνο έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σήμερα, η κάμερα του Πρωινού βρήκε τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος για τον τρόπο που βγήκαν οι συγκεκριμένες πληροφορίες στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, ο ηθοποίος και βουλευτής δήλωσε: «Όλοι ξέραμε ότι ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας πάρα πολύ καιρό και κανείς δεν ήξερε ακριβώς πού βρίσκεται.

Το γεγονός ότι κάποιος το ανακάλυψε και το έφερε ως αποκλειστικό, εμένα με ενόχλησε σαν πολίτη αυτής της χώρας, γιατί όταν κάποιος θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητά του όταν είναι άρρωστος, οφείλουμε να το σεβόμαστε».

Και συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας ότι η επιθυμία του ίδιου του Γιώργου Μαρίνου έπρεπε να είχε γίνει σεβαστή: «Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό και ποιος έδωσε το δικαίωμα, ποιος μεσολάβησε, αλλά δεν ήταν ωραίο. Ό,τι κι αν έχει ο κύριος Μαρίνος, από την αρχή είχε ζητήσει να μην απασχολήσει κανείς την ιδιωτικότητά του κι αυτό έπρεπε να το σεβαστούν. Αποτέλεσμα ήταν ότι βγήκε μία εικόνα του κυρίου Μαρίνου που ο ίδιος δεν θα ήθελε και φαντάζομαι ότι αυτό δεν είναι σωστό».

Δείτε το βίντο με τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα στο Πρωινό:

Πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε στη συνέχεια των δηλώσεων Μπιμπίλα πως το Ακόμα δεν είδες τίποτα!, η εκπομπή που φιλοξένησε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, σημείωσε υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, ξεπερνώντας μάλιστα το Καλύτερα δε γίνεται! της Ναταλίας Γερμανού, που παίζεται την ίδια ώρα στον ALPHA.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ