Ενθουσιασμένος δείχνει με την Ελλάδα ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, μιας διεθνούς παραγωγής -υπό την αιγίδα του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου- , μεταφέροντας το κλίμα και τον πολιτισμό από την εποχή της Μικράς Ασίας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “[email protected]” και τόνισε ότι η Ελλάδα του αρέσει πολύ, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι ετοιμάζει σειρά για την ελληνική τηλεόραση.

Μπουράκ Χακί

«Ετοιμάζουμε μια σειρά εδώ και όπως πάντα λέω, η Ελλάδα μου άρεσε η Ελλάδα. Πρόκειται για τηλεοπτική σειρά και μέχρι τώρα κάνουμε πολύ ποιοτική δουλειά. Είναι σαν κινηματογραφική δουλειά. Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά θα είμαι “καλός” στον ρόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά στη ρεπόρτερ Βασιλική Μπασιούρη. Μάλιστα, ο Μπουράκ Χακί αναφέρθηκε στους Έλληνες τραγουδιστές καθώς πρόσφατα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνστανίνος Αργυρός και μίλησε για εκείνον.

Ο ηθοποιός υπογράμμισε σε άλλο σημείο πόσο χαρούμενος αισθάνθηκε με την πορεία της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη” και αποσαφήνισε ότι έχει δημιουργήσει φιλία με τη Μιμή Ντενίση, την Ταμίλα Κουλίεβα, τον Λεωνίδα Κακούρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΑΚ ΧΑΚΙ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ