Στις 20 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του “Breakfsast @star” και ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα αποτελούν το νέο τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης του καναλιού .


Μαζί τους θα βρεθούν η Τζώρτζια Γεωργίου, η Νανά Ηλιοπούλου και ο Τάσος Μπιμπισίδης και θα σχολιάζουν θέματα της επικαιρότητας, ενώ όπως αναφέρει το κανάλι μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε «μαζί τους θα γελάμε, θα συγκινούμαστε, θα προβληματιζόμαστε, όπως ακριβώς κάνουν οι ωραίες παρέες, εποικοδομητικά και όχι επικριτικά».

Breakfast@star


Μαζί τους συνεχίζει η Άση Μπήλιου, η οποία θα αναλύει την αστρολογική ροή της κάθε μέρας και μαζί με τον Γιώργο, την Ελίνα και την παρέα τους, θα αναφέρονται στα αστρολογικά θέματα της επικαιρότητας, μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία.

Στη μαγειρική ενότητα θα δούμε τον Σταύρο Βαρθαλίτη -τρεις φορές την εβδομάδα- και τον Παύλο Χάππιλο, έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Masterchef 5, δύο φορές την εβδομάδα, ενώ με τη βοήθεια των τηλεθεατών, θα προτείνουν συνταγές με τις αγαπημένες μυρωδιές, που θυμίζουν σε όλους τα παιδικά μας χρόνια και τα αξέχαστα
κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια.

Breakfast@star

Η Ελίνα Παπίλα μάλιστα θα μπει και η ίδια στην κουζίνα, για να ετοιμάσει τις σπιτικές μαμαδίστικες λιχουδιές της. Παράλληλα, στο καινούργιο Mornig show του καναλιού θα δούμε διασκεδαστικά παιχνίδια και η διάδραση με τους τηλεθεατές. Στην αρχισυνταξία η Ελεάννα Τρυφίδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ