Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου, η νέα εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη, το “Σου Κου Family”, στο κανάλι του ΣΚΑΙ. Το αγαπημένο ζευγάρι επανενώθηκε τηλεοπτικά και σημείωσε ιδιαίτερα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης στην πρώτη εκπομπή. Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης σε τηλεθέαση άγγιξαν το ποσοστό 16,5% στο δυναμικό κοινό και 15% στο γενικό σύνολο.

Η Ναταλία Γερμανού στον Alpha με το «Καλύτερα Δε Γίνεται» σημείωσε ποσοστά 19% στο γενικό σύνολο και 16% στο δυναμικό κοινό.

Η απουσία της Χριστίνας Πολίτη

Στη χθεσινή πρεμιέρα, ο Χάρης και η Αντελίνα είπαν την πρώτη «καλησπέρα» στους τηλεθεατές με τους συνεργάτες τους, το ραδιοφωνικό παραγωγό, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και τη δημοσιογράφο, Μαρία Αντωνά.

Από την ομάδα απουσίαζε η Χριστίνα Πολίτη. Η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε στην έναρξη της εκπομπής: «Όπως είχατε πληροφορηθεί η Χριστίνα Πολίτη είναι συνεργάτης της εκπομπής μας και πιστεύατε πως θα είναι εδώ σήμερα. Αυτό είναι το φυσιολογικό. Όμως η Χριστίνα Πολίτη, λόγω κάποιου προσωπικού θέματος, με όλο αυτό που έχει προκύψει με τον Κώστα Σπυρόπουλο, που είναι σύντροφός της, δε θα είναι στην παρέα μας. Αυτό το διάστημα. Θα ήθελα να σταματήσουμε αυτό το θέμα εδώ και να πάμε να σχολιάσουμε όλο αυτό που συμβαίνει».

 

Διαβάστε περισσότερα στο Hello.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ