Η Ναταλία Γερμανού ήταν αυτή που είχε τη σκυτάλη του Chart Show στο παρελθόν και έχει εκφράσει την επιδοκιμασία της για την φετινή παρουσίαση από τη Δέσποινα Βανδή. Το βράδυ του Σαββάτου η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός επέστρεψε στο Chart Show μέσω τηλεφώνου.

Αφορμή για αυτήν την παρέμβαση στάθηκε το επιτυχημένο τσιφτετέλι «Σεντόνια» που βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του Chart Show και βεβαίως υπογράφει η Ναταλία Γερμανού.

«Δέσποινα, είσαι μια καταπληκτική παρουσιάστρια της νέας εποχής του Chart Show! Τα πας τέλεια, τα έχω πει και στη δική μου εκπομπή και τα λέω τώρα και στον αέρα της εκπομπής αυτής» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού. «Έχεις ευγένεια, έχει αμεσότητα, έχεις γλυκύτητα οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Τα έχεις όλα».

Όσον αφορά, δε, την ιστορία του τραγουδιού, η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε πως αφορά μια προσωπική της εμπειρία: «Eίχα χωρίσει, είχα μετακομίσει σε ένα καινούργιο σπίτι και το τραγούδι αυτό είναι ίσως από τα πέντε πιο αυτοβιογραφικά μου. Ήμουν σε ένα σαλόνι γεμάτο άδειες κούτες, έβλεπα μια καινούργια θέα, έγραψα τον στίχο, πήγα στον Νίκο Καρβέλα και με δάκρυα στα μάτια του είπα πως θέλω να μου γράψει μια ροκ μπαλάντα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ CHART SHOW, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ