Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε χτες ένα story από το αυτοκίνητό της, χορεύοντας και τραγουδώντας το «Καλοκαίρι» των Onirama και η Φαίη Σκορδά σχολίασε «Είναι πολύ καλά με τον εαυτό της»!

Το story που ανέβασε χτες η Σίσσυ Χρηστίδου, να τραγουδά και να χορεύει μέσα στο αυτοκίνητό της το άκρως καλοκαιρινό κομμάτι των Onirama και των Locomondo, πυροδότησε ένα σωρό σχόλια και η παρέα του «Fay’s Time» κατέθεσε τις δικές της απόψεις επί του θέματος.

Απόψεις πολλές και διαφορετικές, από το ότι το ζευγάρι τα έχει πλέον βρει σε βαθμό που η Σίσσυ προμοτάρει τον Θοδωρή και τη δουλειά του, έως το ότι είναι τελείως ακομπλεξάριστη και δεν ήθελε να περάσει το παραμικρό μήνυμα πέρα του να δείξει ότι είναι καλά.

Βέβαια, ακούστηκε και η φωνή της λογικής, που τόνισε ότι, παρά τις ευχές που έστειλε η Σίσσυ Χρηστίδου στον πρώην σύζυγό της για την ονομαστική του γιορτή, η δικαστική μάχη που είχε το πρώην ζευγάρι δεν έχει λήξει, ούτε έχει γίνει κάποιος εξωδικαστικός συμβιβασμός, οπότε οι διαφορές τους συνεχίζουν να υπάρχουν… ανεξαρτήτως τραγουδιών και χορών.

Τότε πήρε το λόγο η Φαίη Σκορδά για να καταθέσει τη δική της άποψη. Αφού τόνισε πως παρακολουθεί καθημερινά τη Σίσσυ στο Instagram, είπε: «Το τελευταίο διάστημα η Σίσσυ ανεβάζει διαρκώς 1-2 τραγούδια από το αυτοκίνητο και είναι απολαυστική γιατί φαίνεται ότι το ζει. Είναι στα καλύτερά της. Και στα καλύτερά του είναι ένας άνθρωπος για μένα όταν είναι καλά ο ίδιος. Όχι αν σου έχει γίνει μια καλή επαγγελματική πρόταση, για παράδειγμα».

σίσσυ χρηστίδου
Στα καλύτερά της είναι τελευταία, σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά, η Σίσσυ Χρηστίδου.
(Photo: instagram/sissychristidou)

Και συνέχισε η Φαίη Σκορδά: «Θεωρώ ότι αυτή τη χαρά και την ηρεμία που βγάζει δεν την είχε τα προηγούμενα χρόνια, προφανώς και για άλλους λόγους. Έχει να κάνει με το ότι και η ίδια περνά μια καλή φάση. Είναι πιο ενεργή στο Instagram, έχει όρεξη, ανεβάζει τραγούδια, τραγουδάει».

Και κατέληξε: «Με το τραγούδι καταλαβαίνω ότι πια δεν ασχολείται με όλο αυτό. Αν ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, είναι ότι πια ούτε αυτό το κομμάτι με ενδιαφέρει, με ενοχλεί, με πειράζει και με στενοχωρεί, όπως παλιότερα. Αυτό θα έπαιρνα σαν μήνυμα. Δεν μπορεί και να μη σκέφτεσαι τα λόγια ή ότι είναι ένα τραγούδι του Μαραντίνη».

Τότε, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έδωσε μια άλλη διάσταση στο θέμα: «Να δούμε λοιπόν αν το Σάββατο κι ο Θοδωρής ανεβάσει ένα στόρι όπου θα βλέπει MEGA, θα έχει ενδιαφέρον», είπε για να συμπληρώσει η Σκορδά: «Πρέπει να είναι καλά κι ο ίδιος με τον εαυτό του για να το κάνει».

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το «Fay’s Time»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ