Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στο «Fay’s Time» και στη Φαίη Σκορδά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της…

Καλεσμένη στο πλατό του «Fay’s Time» ήταν σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα κι ένα μεγάλο μέρος της κουβέντας της με τη Φαίη Σκορδά ήταν αφιερωμένο στις δίδυμες κόρες της και στην απαιτητική καθημερινότητα που βιώνει μια εργαζόμενη μητέρα με δύο μικρά παιδιά.

Η Μπόμπα, παραδέχθηκε ότι οι πρώτοι μήνες με τα μωρά ήταν αρκετά δύσκολοι, ενώ τώρα που τα κορίτσια έχουν μεγαλώσει τα πράγματα κυλούν σαφώς πιο ομαλά. «Οι πρώτοι έξι μήνες είναι πολύ δύσκολοι και συναισθηματικά -φαντάζομαι και με ένα παιδί, όχι μόνο με τα δύο. Υπάρχει και το αίσθημα της ευθύνης, έχει πολλά εσωτερικά μπερδέματα».

Χριστίνα Μπόμπα
Η Χριστίνα Μπόμπα παραδέχθηκε στη Φαίη Σκορδά ότι το κομμάτι του θηλασμού τη δυσκόλεψε και της προκάλεσε άγχος τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα.

Και συνέχισε μιλώντας με ειλικρίνεια για το πόσο μπερδεμένη ένιωθε: «Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Δεν πέρασα επιλόχειο, αλλά είχα ένα έντονο στρες, είχα μεγαλοποιήσει το κομμάτι του θηλασμού και αισθανόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα. Όταν είσαι απ’ έξω βλέπεις μόνο το ροζ της υπόθεσης, αλλά δεν είναι έτσι».

Η Χριστίνα Μπόμπα τόνισε πως ο Σάκης Τανιμανίδης τη βοήθησε πολύ να ξεπεράσει τους πρώτους δύσκολους μήνες με τα δίδυμα.

Στη συνέχεια, τόνισε το πόσο σημαντική βοήθεια της παρείχε ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, σε όλο αυτό το κομμάτι. «Δεν μπορούσε να θηλάσει, όπως εγώ, αλλά φρόντιζε εμένα», είπε και αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους σήμερα, που είναι σαφώς πιο βατή:

«Τα κορίτσια γίνονται 3 σε λίγο, όποτε τη δυσκολία της αρχής. Έχουν ξεκινήσει κάτι σαν παιδικό, είναι σαν play group που πηγαίνουν μόνες τους, χωρίς εμένα. Του χρόνου θα πάνε σε παιδικό σταθμό κανονικά. Τα πρώτα δύο χρόνια δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα για εμένα», ανέφερε συμπληρώνοντας:

«Τώρα είναι απλώς… τέλεια γιατί ασχολούνται η μία με την άλλη, παίζουν μαζί, είναι κολλητές».

Δείτε όσα είπε η Χριστίνα Μπόμπα στη Φαίη Σκορδά για την καθημερινότητα με τις κόρες της:

Photos: Instagram/chrismpo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ