Ο νέος κύκλος του Maestro έχει ήδη αρχίσει να γυρίζεται και οι συντελεστές βρίσκονται στους Παξούς. Η Μαρία Καβογιάννη, η οποία πρωταγωνσιστεί στη σειρά ανάμεσα σε άλλους διακεκριμένους ηθοποιούς, φωτογραφήθηκε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και η λήψη τους καθηλωτική.

«Μαγική ώρα», ανέφερε η ηθοποιός στη λεζάντα της δημοσίευσής της. Η Μαρία και ο Χριστόφορος ατενίζουν τη θάλασσα του νησιού και μάς δίνουν μια γεύση από όσα θα δούμε στη συνέχεια του διάσημου σίριαλ, το οποίο μάλιστα προβάλλεται παγκόσμια μέσω του Netflix.

Εκτός, όμως από τη Μαρία Καβογιάννη, και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε τη φωτογραφία αυτή, όπως και αρκετές ακόμα. «Περιμένοντας αυτά τα λίγα λεπτά να έρθει το σωστό φώς της σκηνής!», δήλωσε ο δημιουργός της σειράς του MEGA.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος βραβεύτηκε για το έργο του, κοινοποίησε στιγμιότυπα από τους Παξούς και κατάφερε να μάς κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το season 2 του Maestro.

«Δουλέψαμε τόσο σκληρά για κάτι και βλέπουμε ότι έχει όλη αυτή την αποδοχή… Νιώθουμε συγκινημένοι και υποχρεωμένοι!!! Όταν βλέπεις ότι κάτι για το οποίο έχουν δουλέψει τόσοι άνθρωποι, τόσο σκληρά, αρχίζει να αποδίδει (περισσότερο από όσο φανταζόσουν) τότε αισθάνεσαι τη χαρά και την όρεξη να κάνεις ακόμα καλύτερο!», δήλωσε ο δημιουργός του Maestro πρόσφατα!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ωστόσο, είχε εκφράσει το «ευχαριστώ» του στη Μαρία ΚΑβογιάννη, λέγοντας: «Μαράκι μου θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)… Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλαδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι».

Η Μαρία Καβογιάννη σε συνέντευξή της είχε τονίσει: «Είμαι πολύ τυχερή και ευγνώμων γι’ αυτή τη δουλειά, το Maestro. ‘Εχω μεγαλώσει κιόλας και δεν περίμενα σε αυτήν την ηλικία ότι θα έχω αποσυρθεί. Οι δουλειές κάποια στιγμή σταματάνε. Δεν ήξερα ότι θα έχω ακόμα τέτοια δυνατά συναισθήματα. Φυσικά και μετάνιωσα μέσα στα χρόνια για πράγματα που αρνήθηκα, αλλά τα προσπέρασα και πήγα παρακάτω».

To Maestro αποτελεί μια σειρά που αγαπήθηκε, ξεχώρισε και έκανε το κοινό να ταυτιστεί με τους ήρωες της και την πλοκή της, η οποία αναδεικνύει παθογένειες της κοινωνίας και όχι μόνο.

Mε την Κλέλια Ανδριολάτου

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το σπίτι του στο Ψυχικό είναι δείγμα κομψότητας και στυλ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ