Όπως αποκάλυψε σήμερα ο Αλέξης Μίχας στο «Πάμε Δανάη!», ο Χρήστος Φερεντίνος «έκλεισε» για τη θέση του παρουσιαστή στο «Still standing», που θα δούμε του χρόνου από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι «master» στα τηλεπαιχνίδια. Και, εκ των πραγμάτων, είχε τον πρώτο λόγο όταν ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Still standing», του τηλεπαιχνιδιού το οποίο βλέπαμε πριν από μερικά χρόνια στον ΑΝΤ1, με τη σφραγίδα της Μαρίας Μπεκατώρου στην παρουσίαση.

Μέχρι τώρα, το «Still standing» ήταν ταυτισμένο με τη Μαρία Μπεκατώρου.
(Photo: instagram/mariampekatwrou)

Βέβαια, με δεδομένο ότι ο Φερεντίνος είχε ήδη τον «Μονομάχο», οι υπεύθυνοι του καναλιού αναζήτησαν την εναλλακτική, εξετάζοντας διάφορα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία παραμένει στο «οπλοστάσιο» του καναλιού και έχει την εμπιστοσύνη των υπεύθυνων.

χρήστος φερεντίνος
Το «Still standing» θα αντικαταστήσει τον «Μονομάχο» στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν και ο Χρήστος Φερεντίνος θα αναλάβει την παρουσίαση.

Παρ’ όλ’ αυτά, όπως ανέφερε σήμερα ο Αλέξης Μίχας στο «Πάμε Δανάη!», η απόφαση που πάρθηκε τελικά για «πάγωμα» του «Μονομάχου», ο οποίος την επόμενη σεζόν θα παραμείνει στο συρτάρι, απελευθέρωσε τον Φερεντίνο, ο οποίος θεωρήθηκε αυτομάτως ο πλέον κατάλληλος για να αναλάβει το νέο παιχνίδι που θα πάρει θέση στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Η συμφωνία έκλεισε και την επόμενη σεζόν θα δούμε ξανά στις οθόνες μας το «Still standing», αυτή τη φορά με άντρα παρουσιαστή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ