Η Ολίβια Κόλμαν δεν έφυγε από το πλατό του «The Crown» με άδεια χέρια, καθώς υπάρχει ένα πράγμα που «άρπαξε» για να θυμηθεί ότι έπαιζε τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο “The Graham Norton Show” ρωτήθηκε για το αναμνηστικό που πήρε απόπ τα γυρίσματα της σειράς.

«Την πρώτη μου μέρα στο «The Crown», που αφορούσε το θέμα της σφραγίδας, υπήρχε ένας φάκελος στο γραφείο και ανέφερε, “Στην Μεγαλειότητά της, τη Βασίλισσα”, και είχε το πρόσωπό μου σε μια σφραγίδα», είπε η Ολίβια Κόλμαν.

The Crown ολίβια κόλμαν

Ο ηθοποιός αναφερόταν σε μια σκηνή στην οποία η βασίλισσα παρουσιάζεται με τα νέα σχέδια σφραγίδων του προσώπου της. Ο Νόρτον τη ρώτησε αν της έκαναν δώρο τον φάκελο με την εξατομικευμένη σφραγίδα ή αν τον άρπαξε κρυφά.

«Υπήρχε ένας υπέροχος άνθρωπος που είπε: “Ξέρεις τι, δεν επιτρέπεται να σου δώσω αυτό, αλλά απλά πάρ’ε αυτό’ το”», είπε ο Ολίβια Κόλμαν.

Το 2019, η βασιλική οικογένεια έκανε tweet σχετικά με τις πραγματικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τη βασίλισσα για να χρησιμοποιηθούν ως βάση για την εικόνα της σε γραμματόσημα από το 1953 έως το 1971. Ενώ η Ολίβια Κόλμαν και η Κλερ Φόι απεικόνιζαν στις νεότερες εκδοχές της βασίλισσας στη σειρά “The Crown”, η Ιμέλντα Στόντον ανέλαβε να υποδυθεί τη μονάρχη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Η πέμπτη και τελευταία σεζόν του “The Crown” κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου 2022, λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της βασίλισσας, και προκάλεσε αντιδράσεις από τους κριτικούς εν μέσω της θλίψης του έθνους.

Τα νεότερα επεισόδια διαδραματίζονται στη δεκαετία του 1990 και επικεντρώνονται στη βασιλική ζωή, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα πρωταγωνιστούν, καθώς και γεγονότα που οδήγησαν στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα της Νταϊάνα.

The Crown: Είχε απατήσει ο πρίγκιπας Φίλιππος την βασίλισσα Ελισάβετ;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ THE CROWN,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ