Με αφορμή την παράσταση «Ηρακλης Μαινόμενος», στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Πάμε Δανάη!».

Έχει κερδίσει με το σπαθί του τον τίτλο ενός από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς και θεατρικούς ηθοποιούς. Χαμηλών τόνων αλλά εξαιρετικά ταλαντούχους, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σειρές-πρότυπα για τα ελληνικά δεδομένα, όπως η τριλογία του «Έτερος εγώ», ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έχει φέτος ένα ρόλο-κλειδί στον «Σασμό» του ALPHA, ενώ ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή θεατρική περιοδεία με τον «Ηρακλή Μαινόμενο» του Ευριπίδη.

Για όλα αυτά μίλησε σήμερα στο «Πάμε Δανάη!», τονίζοντας από την πρώτη στιγμή την τεράστια σημασία που έχουν για τον ίδιο οι όμορφες συνεργασίες.

πυγμαλίων δαδακαρίδης
Φέτος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης πρωταγωνιστεί στο «Σασμό» του ALPHA, ως εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης.

«Ξεκινάμε 5 Ιουλίου στο δημοτικό θέατρο Παπάγου. Έχω την χαρά φέτος να είμαι με μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων και είμαι τυχερός, γιατί οι σχέσεις των ανθρώπων είναι ιδιαίτερες. Θαυμάζω τους ανθρώπους που σηκώνονται το πρωί με σθένος και παλεύουν γι΄αυτό που θέλουν να κάνουν. Αναφέρομαι στους εργαζόμενους του τομέα μας, το θαυμάζω γιατί ξέρω πως είναι και πόσο δύσκολο είναι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε ειδικότερα για το ρόλο του στην παράσταση.

Ο «Ηρακλής Μαινόμενος» του Δημήτρη Καρατζά με τον Γιώργο Γάλλο, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και τη Στεφανία Γουλιώτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Νομίζω ότι η ιστορία του ήρωα που επιζητά τη λύση της ζωής του και η έννοια της φιλίας που σε βοηθάει να “ξανασηκωθείς” είναι μια δύσκολη ιστορία. Θέλουμε να έχουμε κάποιον να μας δίνει ένα κίνητρο. Υπάρχουν άνθρωποι ωστόσο που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα», είπε.

Αναφορικά με τους συναδέλφους που τον πλαισιώνουν στη σκηνή, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης τόνισε πως είναι χαρά του να μαθαίνει από αυτούς. «Χαίρομαι που είμαι πάλι μαθητής και μπορώ και εξελίσσομαι και μαθαίνω. Έχω σπουδαίους συνάδελφους γύρω μου και με κάνουν να ανυπομονώ για την κάθε μέρα».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο «Πάμε Δανάη»:

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική ανάγκη που τον ωθεί να πηγαίνει μπροστά: «Έχω την ανάγκη να συγκρούομαι με τους φόβους μου. Από αυτή την “δυσκολία”, την ανάγκη να ελπίζεις για κάτι, δημιουργείς μέσα σου ένα μικρό προσωπικό άβατο, το οποίο θέλει να προσπαθήσει. Αν δε πιστέψεις στον εαυτό σου  δεν θα το κάνει κάνεις».

Επίσης ξεκαθάρισε πως στη ζωή δεν παίρνει τίποτα ως δεδομένο: «Μεγαλώνοντας δεν παίρνω ως δεδομένο τη ζωή, τους ανθρώπους που έχω γύρω μου. Ούτε καν τον ίδιο μου τον εαυτό. Πολλές φορές ξεχνάμε ότι ζούμε. Ακόμη και δύσκολη να είναι η ζωή σου, είμαι σίγουρος ότι ανατρέπει κάποια πράγματα με “θεϊκό χέρι” και δίνει κάποια χαρά».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο εδώ:

Παραδέχθηκε πως «Ξυπνάω αγχωμένος το πρωί, αλλά έχω προσμονή για τα πράγματα, να είμαι παρών και να ονειρεύομαι καινούριους κόσμος», ενώ τόνισε: «Έχω ανθρώπους που μου δίνουν το χέρι κι έχω μάθει να δίνω και εγώ το χέρι και εκεί που δεν πρέπει».

Κλείνοντας την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει ως τώρα: «Μεγαλώνοντας έμαθα το τεράστιο μάθημα της υπομονής και κυρίως να συγχωρώ τον εαυτό μου».

Κεντρική φωτό: Instagram/pygmalion_dadakarides

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ