Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τη νέα απάντηση της Αθηναϊδας Νέγκα για τη βράβευση της Μαρίνας Σάττι με πολύ… παραστατικό τρόπο.

Οι νέες δηλώσεις της Αθηναϊδας Νέγκα για το θέμα της Μαρίνας Σάττι έδωσαν την ευκαιρία στη Δανάη Μπάρκα και στην ομάδα του «Πάμε Δανάη» να επανατοποθετηθούν πάνω στο χασμουρητό και στη συνολικά άβολη στιγμή που εκτυλίχθηκε στη σκηνή των βραβείων MAD VMA.

Σχολιάζοντας τη νέα τοποθέτηση της Αθηναϊδας Νέγκα, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Σαφώς και δεν πλήττεται η Μαρίνα από όλο αυτό. Αντίθετα, όσοι την αγαπούσαμε, την αγαπάμε λίγο περισσότερο» και τόνισε: «Μου κάνει εντύπωση που η Αθηναις Νέγκα μιλά σαν να να την υποχρέωσαν να πάει στα βραβεία MAD. Τα βραβεία MAD είναι μια γιορτή που σε καλούν -αν θέλεις πας αν δεν μπορείς δεν πας. Κατ’ αρχάς γνωρίζουμε από πριν ποιον θα βραβεύσουμε. Δεν είναι υποχρεωτικό, μπορείς να μην πας».

δανάη μπάρκα
Ένα χασμουρητό, δεκάδες ώρες τηλεοπτικού χρόνου που έχουν ξοδευτεί για το σχολιασμό του…

Στη συνέχεια, δε, σημείωσε πως υπάρχει και μια άλλη εναλλακτική: «Μπορείς επίσης πολύ δημοκρατικά να ζητήσεις από τους διοργανωτές, να βραβεύσεις κάποιον άλλον».

Ο Γιώργος Κρικοριάν πήρε το λόγο για να σημειώσει: «Με χάλασε η ανάγκη ενός ανθρώπου να βάλει και κάτι αρνητικό σε μια πολύ ωραία στιγμή. Θα μπορούσε να της το πει μετά. Το να γίνεται πάνω στη σκηνή για μένα είναι ύποπτο».

Η νέα τοποθέτηση της Αθηναϊδας Νέγκα για τη βραδιά της απονομής των βραβείων MAD έφερε νέα σχόλια και μια παραστατική απάντηση από τη Δανάη Μπάρκα.

Τότε, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Όλοι μπορεί να πούμε πράγματα τη λάθος στιγμή. Δεν θα κρεμάσουμε κανέναν. Απλώς παίζει ρόλο το πού τοποθετείσαι και το πότε. Το να τοποθετηθείς μέσα από την εκπομπή ή το γραπτό σου είναι πολύ διαφορετικό από το να πας σε μια γιορτή και να επαναφέρεις κάτι που έχει περάσει».

Και κατέληξε: «Όλοι μπορεί να διαφωνήσαμε με τη Μαρίνα. Δεν σημαίνει ότι όποτε τη βλέπουμε, δέκα χρόνια μετά, θα χασμουριόμαστε!»

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από το «Πάμε Δανάη»:

Κεντρική φωτό: Instagram/danai_barka

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ