Η Δανάη Παππά επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από σειρά «Σασμός» όπου υποδύεται την κακιά.

«Η σειρά Σασμός έχει τη λεβεντιά μέσα της» υπογραμμίζει η Δανάη Παππά, η Θοδώρα, στη δραματική ερωτική σειρά του Alpha, «Σασμός», η οποία σημειώνει πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης.

Η ηθοποιός καλείται να υποδυθεί έναν ρόλο «κόντρα» στο παρουσιαστικό της, αφού είναι η «κακιά».

«Με ιντριγκάρει πολύ η πρόκληση να παίζω την κακιά» είπε στην κάμερα του «Happy Day» και τη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη και συνέχισε: «Το μόνο που σκέφτηκα από την πρώτη στιγμή που διάβασα το βιβλίο είναι ο ρόλος της Θοδώρας, η μόνη που ένιωθα ότι θέλω να υποδυθώ. Εχει πολύ ενδιαφέρον το πώς φέρεται και τι τελικά κάνει».

Στον «Σασμό» η Θοδώρα είναι όμορφη, σέξι αλλά και αδίστακτη. Ο έρωτας που είχε για τον Πέτρο Βρουλάκη θα μετατραπεί σε εμμονή και σε θανατηφόρο μίσος.

Στη ζωή της η Δανάη Παππά είναι πολύ ευτυχισμένη με τη σχέση που έχει. «Ταιριάζω το σύντροφό μου. Είμαστε εργασιομανείς. Στηρίζει ο ένας τον άλλο. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι….Θέλω να θαυμάζω τον άλλο» αναφέρει και προσθέτει ότι «με τον σύντροφό μου αγαπάμε την Κρήτη. Εχει ρίζες από εκεί….Η σειρά Σασμός έχει τη λεβεντιά μέσα της».

Τέλος αναφερόμενη στο θέμα του γάμου τόνισε: «Θα ήθελα να παντρευτώ. Δε σκεφτόμαστε με το σύντροφό μου το γάμο τώρα. Ό,τι φέρει ο χρόνος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΠΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ