Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τον περασμένο Ιούνιο την αγωγή δυσφήμισης που κατέθεσε εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, την οποία κατηγόρησε ότι τον δυσφήμισε σε ένα άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε το 2018 στην Washington Post.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix «Depp v. Heard» πραγματεύεται τόσο τη δικαστική διαμάχη που κέρδισε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης όσο και την πολύκροτη σχέση τους. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ίδια η πλατφόρμα, η μίνι σειρά των τριών επεισοδίων έχει ως «στόχο να παρουσιάσει μια ουδέτερη οπτική για το τι συμβαίνει όταν το δικαστήριο της κοινής γνώμης αρχίζει να επισκιάζει την πραγματικότητα».

Η Έμα Κούπερ ανέλαβε την σκηνοθεσία η οποία έχει υπογράψει μεταξύ άλλων το ντοκιμαντέρ σχετικά με τον θάνατο της Μονρόε το 2022 «The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes». Tο «Depp v. Heard» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου.

Όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη, ο Τζόνι Ντεπ δώρισε τα χρήματα που κατέβαλε η Άμπερ Χερντ στους οργανισμούς Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society και Amazonia Fund Alliance.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ