Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε  για τον ρόλο που υποδύεται στην παράσταση «Τι φάση πάλι ρε παιδιά;» στο θέατρο Άλσος.

Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον επαγγελματικό της χώρο: «Είμαι συμφιλιωμένη με την ιδέα ότι στη δουλειά μου θα κάνω υποχωρήσεις και θα σκύψω το κεφάλι», λέγοντας πως πράγματι έχει συνεργαστεί με πολύ δύσκολους ανθρώπους, επειδή τους θαύμαζε, που όμως συνάδελφοι την προειδοποίησαν να μην το κάνει, αλλά εκείνη «με υπομονή και προσευχή» κατάφερε να συνεργαστεί μια χαρά.

Ανέφερε την έκπληξη που της προκάλεσε η επιτυχία της σειράς «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», καθώς «ήμουν σίγουρη ότι θα αποτύχει».

Μίλησε επίσης για την προσωπική της ζωή και πως τις περισσότερες φορές ο Τύπος «γράφει σενάρια», αλλά και αποκάλυψε ένα τεράστιο λάθος που έχει κάνει επί σκηνής και αυτός είναι ο λόγος που «δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω ξανά για κανέναν στο θέατρο ότι κι αν κάνει».

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ