Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια ταξιδιού στη Βενετία, έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη. Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, που θα είναι αγοράκι, και το μοντέλο αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ζητήσει από την Instagrammer να τον παντρευτεί.

Το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», όπου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συμμετέχει, μετέφερε όλο το παρασκήνιο με τα σχόλια των συνεργατών του να παίρνουν φωτιά.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει πρόταση γάμου. Δεν το ήξερε η Ιωάννα. Δεν το φανταζόταν γιατί σου λέει “δεν το έχει κάνει τόσο καιρό και ξέρει για το παιδί”. Χάνεται ο ρομαντισμός όταν η Ιωάννα Τούνη τα θέλει όλα στην εντέλεια, που να πάω εγώ ένας κοινός θνητός να κάνω μια απλή σκέψη… Όχι δεν γονάτισα. Ήμουν μέσα στη γόνδολα και δεν το περίμενε. Εγώ είχα ζητήσει από το πράκτορά μας ένα τέλειο ξενοδοχείο με μπαλκόνι για να κάνουμε dinner έξω. Δεν υπήρχε μπαλκόνι. Έρχονται δύο κορίτσια για φωτογραφίες, που ήθελε να κάνει η Ιωάννα, και λέω “θέλω να κάνω πρόταση γάμου”. Μου είπαν για ένα ωραίο μέρος στη γέφυρα αλλά η Ιωάννα ήθελε γόνδολα» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τα σχόλια που ακολούθησαν για τη γόνδολα και το αν θα μπορούσε να αρνηθεί η Ιωάννα Τούνη την πρόταση, έπεσαν βροχή. Η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, έσκυψε μπροστά στο τραπέζι γιατί δεν μπορούσε να συνέλθει από το νευρικό γέλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ