Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο Δημήτρης Λάλος, το βράδυ της Πέμπτης, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Σασμός», αλλά και για τη γυναίκα της ζωής του.

«Νομίζω ότι το επόμενο πράγμα μετά τον Σασμό θα έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου concept, το οποίο να έχει να κάνει με την τηλεόραση ή ίσως το σινεμά. Δηλαδή να γράψω ένα έργο, να δημιουργήσω, να “γεννήσω” την ίδια την ιδέα. Αυτό νομίζω ότι είναι το επόμενο που θέλω να κάνω», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Λάλος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή και την πρώτη γνωριμία με την σύζυγό του με την οποία απέκτησαν μαζί μια κόρη!

«Γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα, σε προσωπικό αλλά και καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει, εκτός από το ότι έχει ένα δικό της θέατρο και είναι βραβευμένη για την υποκριτική. Ως άνθρωπος όμως όλα αυτά τα συνδυάζει με έναν τρόπο, που όταν αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί, δεν χρειάστηκε να αναρωτηθώ», ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος.

«Από τότε που ήρθε το παιδί στη ζωή μου η κόρη μου, ανακαλύπτω ξανά τον κόσμο. Νιώθω ότι φτάνεις σε ένα σημείο στη ζωή, όπου τα έχεις δει όλα. Έχεις χαρεί, λυπηθεί, έχεις ζήσει. Όταν εμφανίζεται ένα παιδί όλα επαναλαμβάνονται και αρχίζεις να βλέπεις μέσα από τα μάτια του, το θαυμαστό», υποστήριξε.

 «Με τον ερχομό του παιδιού δεν υπάρχει η αίσθηση της μοναξιάς μέσα μου. Περισσότερο όταν ήμουν πιο νέος, θα μπορούσα να κάθομαι ώρες σε ένα μπαλκόνι και να νιώθω μόνος μου. Αυτή η αίσθηση της μοναξιάς έχει φύγει πια. Υπάρχει ένας άνθρωπος κάπου που είναι μαζί μου», κατέληξε ο πρωταγωνιστής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΛΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ