Δημήτρης Μακαλιάς: «Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά, μας διώχνει λίγους-λίγους για να φέρει το ΑΙ»

Ο γνωστός ηθοποιός που βρίσκεται στην εκπομπή «I love Σουκού» βρέθηκε σε ένα event για το AI και μιλώντας για τις τεχνολογικές εξελίξεις άφησε τις αιχμές του για την αποχώρησή του από τον Ant1.

Δημήτρης Μακαλιάς: «Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά, μας διώχνει λίγους-λίγους για να φέρει το ΑΙ»

«Το ΑΙ είναι το μέλλον και σε λίγα χρόνια μάλλον δεν θα χρειάζεται ούτε εμάς η τηλεόραση για να βγάλουμε μία εκπομπή. Μάλλον ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά και σκέφτηκε ότι το ΑΙ έρχεται στις ζωές μας, οπότε σου λέει: ας διώξουμε λίγους-λίγους, να μείνει η τεχνολογία να κάνει τη δουλειά μόνη της», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

O ηθοποιός προσέθεσε: «Όπως κάθε κύκλος, έτσι κλείνει και αυτός στον ΑΝΤ1 μετά το ΟΡΕΝ. Ούτως ή άλλως, είχαμε συμφωνήσει για έναν χρόνο, δεν είχαμε πει ποτέ ότι θα πάμε με το ζόρι για δεύτερη σεζόν. Κλείνει ευχάριστα».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στη συνέχεια για τις συζητήσεις που έκανε με τον σταθμό: «Εγώ ήμουν μόνο σε ένα ραντεβού που μας ανακοινώθηκε ότι η συνεργασία μας δεν θα συνεχιστεί του χρόνου. Καθένας μπορεί να συζητήσει και να σχολιάσει τα πάντα, έχει να κάνει με το τι επιθυμεί το κανάλι και ποια πρόσωπα θέλει να το κάνουν. Εμένα δεν έφτασε στα αυτιά μου ότι μου ζητήθηκε να κάνω ενημέρωση και είπα όχι».

«Ο ΑΝΤ1 με αποδέσμευσε, επομένως σημαίνει ότι δεν επιθυμεί τη συνεργασία μαζί μου από δω και στο εξής. Οπότε δεν νομίζω ότι θα χωρούσα σε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξανακάνω μία σχολιαστική εκπομπή τόσο άμεσα», κατέληξε ο ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ