Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και έμαθε από τον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «I Love ΣΟΥΚΟΥ» με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν ξέρω κάτι να σου είμαι ειλικρινής. Εμείς έχουμε γράψει τις εκπομπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι η αλήθεια, οπότε τώρα θα επανέλθουμε από Γενάρη. Αλήθεια; Το ξέρεις εσύ και δεν το ξέρω εγώ; Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια αλλαγή στην ομάδα. Θα μιλήσω τώρα με την Τζο, αφού με ρωτάς. Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς συμπλήρωσε για τη Τζο Κουτσοκώστα: «Είναι ένα μέλος της ομάδας που αγαπώ πάρα πολύ, οπότε οποιαδήποτε τέτοια αποχώρηση θα με στενοχωρούσε αφάνταστα. Φαντάζομαι ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του για να είναι καλύτερα ο ίδιος. Οι αλλαγές είναι για καλό, δεν είναι για κακό κι από τις δύο πλευρές. Είμαστε μία πολύ αγαπημένη παρέα, δεν έχουμε καθόλου καβγάδες, προστριβές και για αυτό πέφτω από τα σύννεφα με αυτό που ακούω. Δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο για να σου πω ότι κάτι έχει συμβεί».

«Εγώ ξέρω ότι οι παρέες θέλουν λίγο χρόνο. Δηλαδή, με την Μπέττυ επειδή έχουμε δύο χρόνια πίσω μας, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι υπάρχει μεγαλύτερη χημεία γιατί επικοινωνούμε με κλειστά μάτια. Σίγουρα με τον Τάσο και την Τζο θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο σε σχέση με αυτό. Αν είναι δική της επιλογή, θα είναι σίγουρα για καλό», τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ