Στην παρέα του «Happy Day» βρέθηκε, το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο ηθοποιός, που χθες ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στη Μπέττυ Μαγγίρα αλλά και στα όσα έγιναν και οδήγησαν στο τέλος της εκπομπής «I Love ΣΟΥ ΚΟΥ».

«Όταν ξεκινάς κάπου, θέλεις να παραμείνεις καιρό, να χτίσεις κάτι. Ήταν μια ζώνη ανενεργή για χρόνια στον ΑΝΤ1, οπότε κι εμείς νιώσαμε ότι πάμε να χτίσουμε κάτι, να φτιάξουμε μια ζώνη που θα μείνει για πάρα πολλά χρόνια. Δεν έτυχε με τη δική μας ομάδα, δεν πειράζει, ελπίζω να παραμείνει αυτή η ζώνη ενεργή και να έρθουν κάποιοι άλλοι που θα συνεχίσουν αυτό το πρόγραμμα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Σίγουρα στεναχωριόμαστε, δεν είμαστε από πέτρα. Κάναμε αυτό που θέλαμε, έτσι όπως ξεκινήσαμε, έτσι καταλήξαμε. Επενδύσαμε ο ένας στον άλλον προσωπικά. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους, τους πετύχαμε. Αλλά προφανώς ο προγραμματισμός, γιατί πέρα από τον κύριο Λεβέντη που ανέφερες, ήρθαν κι άλλοι άνθρωποι στο κανάλι, οπότε άλλαξε λίγο η σύσταση, αλλά και οι προθέσεις του καναλιού.

Κι αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Στο καινούργιο πρόγραμμα που θέλει να χτίσει το κανάλι, θέλει να βάλει και την ενημέρωση. Οπότε, αυτή η συγκεκριμένη ομάδα δεν επιθυμεί την ενημέρωση με τον τρόπο που έχουμε δει και γίνεται σε άλλες εκπομπές, δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε τόσο καλά…».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε: «Έχουν πέσει κάποια τηλέφωνα και μας έχουν πει να κάνουμε κάποια ραντεβού»

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός και η Μπέττυ Μαγγίρα είναι φίλοι εδώ και χρόνια, ενώ χθες-μετά το φινάλε της εκπομπής έκανε τη δική του ανάρτηση.

Δημήτρης Μακαλιάς
Δημήτρης Μακαλιάς και Μπέττυ Μαγγίρα στην τελευταία φωτογραφία στο πλατό

«Ήταν 9 Αυγούστου του ‘21, στο δρόμο για τα Ανώγεια στην Κρήτη, που χτύπησε το τηλέφωνο και με ρώτησαν για μια εκπομπή που ήθελε να κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα. Είχα πει ότι δε γνωριζόμαστε καλά αλλά νιώθω ότι μπορώ να περάσω πολύ ωραία δίπλα της. Ας κάνουμε το δοκιμαστικό. Όλα ξεκίνησαν από μια μικρή εικονίτσα πάνω στο τραπέζι. Και ακούστηκε το πρώτο γέλιο ανάμεσα μας.

Σήμερα πια, 3 χρόνια μετά, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είχαμε δίκιο. Ήταν το momentum! 3 χρόνια. Η καθημερινότητα μας. Τα μηνύματα, οι ανησυχίες, οι σκέψεις. Τα γέλια μας, τα δάκρυα μας. Χορευτικά στη στιγμή, ανατροπές, γκάφες, ενάρξεις, τρέιλερ. Φόβοι, αντίπαλοι, φίλοι, αποδοχή, κερδισμένα στοιχήματα, όνειρα. Μια παρέα. Μια ανάσα. Μια αγκαλιά.

Δημήτρης Μακαλιάς
Οι δύο φίλοι θα γίνουν και κουμπάροι, αφού η Μπέττυ θα βαφτίσει την κόρη του ηθοποιού

Σήμερα ο κύκλος αυτός κλείνει. Με πολλή χαρά αλλά και συγκίνηση. Δε θα είναι πια η κυρά. Εγώ θα την λέω κουμπάρα καλύτερα. Σήμερα η παρέα αυτή θα κάνει την πιο μεγάλη και ζεστή αγκαλιά. Και θα δώσει μια υπόσχεση. Σήμερα αποχαιρετάμε. Και ανανεώνουμε. Για όποτε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ