Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε τη δική του καυστική απάντηση στον τρόπο που τον σχολίασε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του «Πρωινού» έστησαν ένα άτυπο γκάλοπ για τα άτομα τα οποία έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Instagram και τα οποία είναι, όπως φαίνεται, ουκ ολίγα.

Δημήτρης Ουγγαρέζος
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για «αναίσθητο αστειάκι» του «Πρωινού», χαρακτηρίζοντας κάποιους από την ομάδα ως «γλύφτες».

Η διάθεση ήταν εμφανώς χιουμοριστική, όμως η πρόσφατη κόντρα των δύο πρώην συνεργατών και φίλων, δεν επέτρεψε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αντιμετωπίσει το θέμα με το ίδιο χιούμορ. Έτσι, προτίμησε να απαντήσει μέσα από τη διαδικτυακή στήλη την οποία διατηρεί και να εκτοξεύσει νέα πυρά κατά της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Συγκεριμένα, έγραψε:

«Κάνανε «γκάλοπ» στο «Το Πρωινό» ποιους έχω μπλοκάρει. Είναι αλήθεια ότι σε διαφορετικές περιόδους και για διαφορετικούς λόγους (εκτός της κας Καλύβα που δε γνωριζόμαστε και τα φιλαράκια μου, Βαγγέλη Περρή και Γρηγόρη Μπάκα) επέλεξα να μην έχω σχέσεις.

Είναι επίσης αλήθεια πως και μόνο γι’ αυτό το «σκετσάκι» που έκαναν, έδειξαν πως «ένα πρωινό» δεν έχουν καταλάβει για το λόγο που με στεναχώρησαν – μια που με τους περισσότερους έχουμε φάει «ψωμί κι αλάτι» στο παρελθόν συνεργαζόμενοι και «πολεμώντας» για τους ίδιους στόχους.

Και μόνο γι’ αυτό το αναίσθητο αστειάκι λοιπόν, θα είχε αξία το Instagram να είχε επιλογή: Μπλοκ-στο-Μπλοκ. Ότι πετάχτηκαν και κάτι γλείφτες εκείνη την ώρα απ’ το πλατό και το κοντρόλ να δηλώσουν μπλοκαρισμένοι (χωρίς να είναι), μπας και τους παρατηρήσει ο παρουσιαστής τους.

Μακάρι να «γκρεμίστηκε κανάς φούρνος» (όχι ο δικός τους) και να τους παρατήρησε… ότι με όλο αυτό το ευφάνταστο θεατρικό που στήθηκε με αφορμή εμένα, τουλάχιστον «έσκασε λίγο το χειλάκι» τους στο «Το Πρωινό». Άντε, σε κάνα μήνα πάλι, συνάδελφοι».

Το θέμα φυσικά σχολιάστηκε από πολλές εκπομπές, με το «Breakfast@STAR» να παίζει στον αέρα το παρακάτω χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Πέρα, όμως, από όσα έγραψε χτες, σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επανήλθε στο θέμα μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο MyRadio, όπου ανέφερε τους λόγους για τους οποίους έχει μπλοκάρει κάποιους από την ομάδα του «Πρωινού». Κι αυτή τη φορά, δια μικροφώνου, έκανε χαρακτηρισμούς όπως «τσουτσέκια», αναφερόμενος σε συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα. Ξεκίνησε αναφερόμενος στο μπλοκ στην Ελένη Βουλγαράκη και μετά συνέχισε:

«Την Βουλγαράκη δεν την μετράμε γιατί την Βουλγαράκη την έχω μπλοκ πριν γίνει το instagram. Είναι για άλλους λόγους, για άλλο φάουλ, όταν ακόμα μπουσούλαγε ο Φώτης (σ.σ Φώτης Ιωαννίδης, σύντροφος Ελένης Βουλγαράκη).

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αν και δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ, δύο είχα μπλοκάρει και μετά από αυτό το σκετσάκι μακάρι να υπήρξε μπλοκ στο μπλοκ να τους διπλό… μπλοκάρω, δύο συγκεκριμένους που ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους έχω μπλοκάρει.

Μάλιστα ο ένας να μην αναρωτιέται, έχει προσβάλει συνεργάτιδά μου στον αέρα. Οπότε μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ξέρεις φιλαράκο ποιος είσαι… Η Ελένη ξέρει και πολύ αξιοπρεπώς το αντιμετώπισε στον αέρα και την ευχαριστώ πολύ, γιατί αφορά εμένα και εκείνη», είπε και συνέχισε:

«Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση – και μάλιστα τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου (σ.σ. Η Γεωργίτσα από τα παρασκήνια)- θεώρησε σωστό να πάει τώρα με τους παρουσιαστές εκεί να νιώσει λίγο παρουσιάστρια. Εντάξει δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς. Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι. Ξέρει ανάλογα με τη φάση με ποιον θα πάει και ποιον θα “γλείψει”», ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ