Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν φιλτράρει τα όσα λέει και πάντα προκαλεί αντιδράσεις. Αυτή τη φορά, κάνοντας δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέρθηκε στη Νόνη Δούνια αλλά και στο πρόσφατο σχόλιο για την ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα. 

«Δεν με αφορούν οι απόψεις των άλλων για εμένα. Εγώ είμαι αυτό που βλέπετε και θα είμαι αυτό που βλέπετε και σε όποιον αρέσει», είπε αρχικά ο Δημήτρης.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη Νόνη Δούνια. «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να μάθει σε όλους μόντελινγκ εκεί. Τι θα τους μάθει; Οικονομικά; Πρέπει να έχεις μία γνώση για να εκπροσωπήσεις και δεν είναι μόνο η κα. Δούνια… Ο άλλος είναι αθλητής…», σημείωσε ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη ρεπόρτερ Βασιλική Μπασιούρη να του απαντά πως υπάρχουν και μορφωμένοι αθλητές και μορφωμένα μοντέλα.

«Οι συγκεκριμένοι είναι;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. Αναφορικά με τη Μπέττυ Μαγγίρα, απάντησε: «Όσοι φοβούνται τον αριθμό, έχουν απλά κόμπλεξ».

«Δεν με νοιάζει η ηλικία του. Με νοιάζει το ότι βγαίνει και κρίνει και βάζει ως πρώτη φράση το “στα 50 της θυμήθηκε”… Δικαίωμά της είναι και στα 50 και στα 60 και όποτε θέλει να κάνει ό,τι θέλει», είχε πει η Νόνη Δούνια στον αέρα του MEGA σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο Παπανώτας για τη Μπέττυ Μαγγίρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ