Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην οικογένειά του, αλλά και στην σύζυγό του, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε μια δύσκολη εμπειρία της ζωής του.

«Ο μικρός είναι πάρα πολύ χαρούμενος που ξεκίνησε πάλι το σχολείο. Ο μεγάλος είναι φοιτητής και δουλεύει στο μαγαζί, όπου βοηθάει στα τιμολόγια. Περνά από όλα τα πόστα γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή», δήλωσε για αρχή ο σεφ.

Δημήτρης Σκαρμούτσος

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για το πρόβλημα υγείας του μεγάλου του γιου

Ο δημοφιλής σεφ, όμως, έκανε για πρώτη φορά μια αποκάλυψη που αφορά στον μεγάλο του γιο και δήλωσε ότι παραλίγο να μην ζήσει: «Είναι πολύ περίεργη ιστορία. Ο Δημήτρης είχε ένα μεγάλο θέμα υγείας όταν γεννήθηκε. Γεννήθηκε στα Χανιά κα τον φέραμε στην Αθήνα. Δεν ήταν ζήσει κι έκανε μια επέμβαση πολύ μικρός κι έπρεπε να τον βαφτίσουμε στο νοσοκομείο. Εγώ και η πρώην γυναίκα μου αποφασίσαμε να τον βγάλουμε Δημήτρη», είπε στη Νάνσυ Παραδεισανού.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο «MasterChef» και στον Άκη Πετρετζίκη, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ήταν για μεγάλα πράγματα πάντα». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι τότε που συμμετείχε στην επιτροπή του reality αναζητούσαν περισσότερο τη μαγειρική ικανότητα και μετά το υπόλοιπο background. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αναφέρθηκε στον γάμο του με τη Μαριέττα και δήλωσε: «Ποτέ στη ζωή μου δεν έψαχνα μια γυναίκα για να μείνω. Μόνο η Μαριέττα μπορούσε να με παλέψει, γιατί είναι πολύ ευθύς άνθρωπος».

 

Διαβάστε επίσης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ