Η Δούκισσα Νομικού θα είναι η παρουσιάστρια της 30ης AXDW και στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και έκανε αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε εάν θα είναι στον επόμενο κύκλο του GNTM και αν θα ήθελε να κάτσει στη θέση του κριτή. Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε εάν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

«Δεν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά, τώρα τελειώνει η σεζόν. Έρχεται Πάσχα, θα πάμε κάπου, να μας αφήσει και ο κορονοϊός. Όσον αφορά στις τηλεοπτικές προτάσεις είμαι πολύ τυχερή και ευνοημένη. Κάθε χρόνο υπάρχουν άνθρωποι που με σκέφτονται αλλά πρέπει να “κουμπώσουν” με τις δικές μου προτεραιότητες και τους δικούς μου χρόνους και με τις ανάγκες μου.

Δεν γνωρίζω κάτι για το GNTM, αυτά πρέπει να τα ρωτήσετε εκεί που πρέπει να τα ρωτήσετε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσατε να με δείτε στη θέση του κριτή. Πολλές φορές λέω ότι δεν θα κάνω κάτι και τελικά το κάνω» και πρόσθεσε:

«Η εκπομπή με τον ΣΚΑΪ τέλειωσε συναινετικά. Όχι ακόμα δεν σκέφτομαι για τρίτο παιδί. Είμαστε πολύ καλά, νιώθω ευλογία, έχω μια οικογένεια που με γεμίζουν, με ολοκληρώνουν και είναι το στήριγμά μου, το λιμάνι μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ