Ο πρώην παίκτης του Survivor Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε στο «Love it» και συνομίλησε με την Ιωάννα Μαλέσκου, όμως είδαμε ένα απρόσμενο περιστατικό να λαμβάνει χώρα, καθώς εκείνος αποχώρησε από την εκπομπή.

Ο Τζέιμς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με τα όσα ειπώθηκαν για εκείνον στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και μάλιστα υποστήριξε ότι τα παρακολουθούσε η οικογένειά του και δεν του άρεσε αυτό.

Τζέιμς ΚΑΦΕΤΖΉς Ιωάννα Μαλέσκου

«Τότε για τον Παππά, όπου εστιάσατε περισσότερο στο εάν έχει σχέση με την Άννα Μαρία και όχι σε αυτά που λέει που είναι σεξιστικά, για μένα αυτό είναι λάθος. Έχω δει επίσης και άλλα που εγώ και ο Νίκος προωθούμε τη φιλία και όλη η Ελλάδα μιλάει για την πραγματική φιλία του Νίκου και του Τζέιμς και εσείς είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου, η κυρία Μάρτζυ το είπε και ο κύριος Βασίλης είχε πει για τον Νίκο ότι είχε κάνει επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα… Αυτά τα έβλεπε η οικογένειά μου και ήταν πιο δύσκολο γι’ αυτούς παρά για εμένα. Η οικογένεια μου στεναχωριόταν και σταμάτησε να βλέπει την εκπομπή σας γιατί για κάποιο λόγο υπήρχε μια προκατάληψη απέναντι σε εμένα. Όταν βγήκα μου έστελναν μηνύματα “δες αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή”», δήλωσε ο Τζέιμς.

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Είδα υλικό. Και είδα πώς βγάζατε εμπάθεια στο πρόσωπό μου».

Τζέιμς Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια τότε του είπε: «Με κανέναν παίκτη δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Δεν έχουμε φερθεί ποτέ άδικα. Είσαι άδικος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά βλέπω πως κοιτάζεις το ρολόι σου για να φύγεις ή σου στέλνουν μηνύματα. Με στενοχώρησες πάρα πολύ. Αλήθεια το λέω. Ήρθες με μια διάθεση και σπανίως με κοίταζες στα μάτια. Στενοχωριέμαι ως Ιωάννα γιατί δεν είμαι ο χαρακτήρας μου έτσι. Το λέω και φορτίζομαι συναισθηματικά. Και εγώ ως άνθρωπος και η εκπομπή μου έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο όσο το Love it είναι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Μακάρι το άδικο να είναι αυτό που νομίζεις πως είμαστε», ενώ σε άλλο σημείο και κατά την αποχώρησή του είπε: «Παιδιά, φεύγει, δεν μπορεί λεπτό».

Ο διάλογος του Τζέιμς Καφετζή με την Ιωάννα Μαλέσκου

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ