Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη Δανάη Μπάρκα, με την Ελένη Χατζίδου να κάνει τη δική της τοποθέτηση μέσα από το «Breakfast@star».

«Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν πραγματικά πληγωμένη κι έβλεπα τη στενοχώρια στο βλέμμα της. Είπε ότι μιλά γενικά για το θέμα της κούπας, δεν νομίζω ότι μιλά γενικά αλλά μιλάει ειδικά για το θέμα που έγινε με την Φαίη Σκορδά και που βγήκε η Δανάη μπάρκα με την κούπα και στήριζε την Φαίη. Εγώ δεν ήξερα τη φιλία που συνδέει την Κατερίνα με την Δανάη και ότι η φιλία ήταν τόσο δυνατή που θα έπρεπε η Δανάη να πάρει ένα τηλέφωνο. Το μόνο που σκέφτηκα είναι μήπως αυτή η εντύπωση είναι της Κατερίνας. Μα αν ήταν όντως φίλες, ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Σκέφτομαι μήπως ήταν μονόπλευρη αυτή η φιλία», δήλωσε η παρουσιάστρια του STAR.

Η Ελένη Χατζίδου σημείωσε επίσης: «Επειδή δεν θυμόμουν τη σχέση της Δανάης με την Κατερίνα, το θεώρησα και έξυπνο με την κούπα σαν υπονοούμενο αντί να κάτσεις να συζητήσεις και να πεις λόγια και λόγια. Αλλά αν υπήρχε τέτοια φιλία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ