Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Πάυλου: Οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του Star συζητούν για το τηλεοπτικό μέλλον που φαίνεται να θέλει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε πρόσφατα πως θα ήθελε να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι και η εκπομπή «Breakfast@Star» δεν άφησε τη δήλωσή του αυτή να πέσει κάτω.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Πάυλου: Πρέπει τελικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να κάνει τηλεπαιχνίδι ή πρέπει να συνεχίσει να σπάει αυγά;

Η Ελένη Χατζίδου, ξεκίνησε τη συζήτηση λέγοντας: «Αν δεν τον ενοχλεί τον ίδιο που δεν έχει τηλεπαιχνίδι, ενοχλεί εμάς. Δοκιμαστικό κάνουν οι πάντες».

Σε αυτό το σχόλιο, ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής της απάντησε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μπορεί να μη θέλει να κάνει δοκιμαστικό για τηλεπαιχνίδι και να περιμένει ένα τηλέφωνο ότι θέλουμε να κάνεις αυτό… Να σας πω την αλήθεια μου, όπως τον βλέπω τηλεοπτικά και τον παρακολουθώ γενικότερα με τη στήλη που έχει, με το τηλεπαιχνίδι δεν θεωρώ ότι θα ήταν το δυνατότερό του στοιχείο.

Δηλαδή, εμένα το σχόλιό του μου αρέσει και είναι προσωπική μου γνώμη αυτή. Του αρέσει να σπάει αυγά. Με τόση μεγάλη πορεία στον χώρο -γιατί στο τηλεοπτικό είναι μεγάλο συν να έχεις κάποια χρόνια από πίσω και σχολιάζεις διαφορετικά- μου αρέσει το σχόλιό του. Θεωρώ ότι θα χανόταν σε ένα τηλεπαιχνίδι».

Η τραγουδίστρια πήρε και πάλι τον λόγο, επισημαίνοντας: «Το τηλεπαιχνίδι είναι τέλειο γιατί δεν σπας και αυγά. Σπάει στη στήλη του… Την αιχμηρή του γνώμη δεν την ακούω στην Ελένη Μενεγάκη. Διορθώστε με. Μόνο στη στήλη του είναι πιο αιχμηρός και θα γράψει περισσότερο την άποψή του. Να κάνει τηλεπαιχνίδι και να κρατήσει τη στήλη του μία χαρά».

Ενώ, ο Ετεοκλής Παύλου κατέληξε: «Την αιχμηρή άποψη δεν την έχει γιατί και η εκπομπή δεν είναι τέτοια που να θέλει αυτήν την άποψη. Εγώ γενικότερα θέλω την άποψή του».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ