Με φοβερή διάθεση μπήκε στο πλατό της «Ελένης» η Ελένη Μενεγάκη, αποδίδοντας την ανεβασμένη της διάθεση στην εμφάνισή της.

Υπό τους ήχους της θρυλικής «Μισιρλού» και με… άλλον αέρα μπήκε στο πλατό της «Ελένης» η Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας τον Γιώργο Παπακώστα, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην κουζίνα, να αναφωνήσει: «Πω πω πω!»

«Καλημέρα, καλησπέρα, καλωσήρθες, καλωσήρθα!», του απάντησε όλο νάζι η παρουσιάστρια, η οποία στη συνέχεια ξεκαθάρισε αναφορικά με την ανεβασμένη της διάθεση:

Ελένη Μενεγάκη
Η εντυπωσιακή είσοδος της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής, υπό τους ήχους της «Μισιρλού».

«Βάζεις ένα ρούχο που αισθάνεσαι καλά, σου ταιριάζει, κάθεται καλά στο κορμί, κρύβει τις ατέλειες, δείχνει τα καλά κομμάτια, φτιάχνεις κι ένα μαλλί διαφορετικό και κάπως αισθάνεσαι. Δηλαδή, εγώ μπήκα σήμερα μέσα τύπου… πασαρέλα, τύπου… “νιώθω”», είπε και πρόσθεσε γελώντας: «Μόνη μου όμως!»

Έπειτα, δεν παρέλειψε να δώσει μια στιλιστική συμβουλή στις φίλες της εκπομπής: «Είναι και το μαύρο ρούχο, πάντα το μαύρο χρώμα βρε παιδιά, όποτε και να το φορέσουμε, είναι άλλο πράγμα. Και το χειμώνα και το καλοκαίρι, στα πάντα όλα γράφει καταπληκτικά. Γι’ αυτό οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουμε πιο εύκολα ο,τιδήποτε είναι σε μαύρο. Όχι τόσο εγώ, εγώ είμαι του χρώματος».

Δείτε τη σημερινή… αεράτη είσοδο της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό της «Ελένης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ