Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση κι έτσι η είδηση της αποχώρησής της από το MEGA προκάλεσε έντονο σχολιασμό. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στενός της συνεργάτης στην εκπομπή «Ελένη», αναφέρθηκε στην εν λόγω εξέλιξη μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο MyRadio.

«Μου ζητάτε να τοποθετηθώ για ένα ρεπορτάζ. Εγώ δεν αμφισβητώ προς Θεού τους συναδέλφους. Όμως πρέπει να καταλάβετε και την δική μου τη θέση», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω οτιδήποτε έχει να κάνει με κάτι που φέρεται να είναι μία διεργασία εσωτερική και μια συνάντηση εσωτερική», τόνισε ο ραδιοφωνικός παραγωγός για την Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια ένα ρεπορτάζ. Θα σχολιάσω δημόσια μία δημόσια τοποθέτηση. Αν το κανάλι πει κάτι δημόσια ή αν η Ελένη πει κάτι δημόσια και εγώ δημόσια θα σας πω τη γνώμη μου. Τώρα, να σχολιάσω ένα ρεπορτάζ που αφορά μία εσωτερική συνάντηση και μία εσωτερική διεργασία, δεν πρόκειται να το κάνω. Τα εν οίκω μη εν δήμω», συμπλήρωσε.

«Συν τοις άλλοις, να ξέρετε ότι συνεχίζουμε, μια χαρά και σήμερα σας περιμένουμε στην “Ελένη”, γιατί σεβόμαστε κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο όπως πάντα, με οδηγό και με καπετάνιο την Ελένη Μενεγάκη», κατέληξε στο σχόλιό του.

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ